Peab Oy | Kuopio

Yhteystiedot

Tulliportinkatu 46, 70110 Kuopio

Puh: 040 163 6900

Ota yhteyttä

Peab Oy

Peab rakentaa itse omat kohteensa yli 60 vuoden kokemuksella. Olemme paikallinen yritys suuren yrityksen resursseilla: Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Olemme vakavarainen ja luotettava pörssiyhtiö. Kosteudenhallinta on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Sertifiointi kertoo, että otamme kosteudenhallinnan systemaattisesti huomioon rakentamisen joka vaiheessa.

Tarjontamme Suomessa on markkinoiden laajin: rakennamme ja korjaamme asuntoja, toimitiloja ja infrastruktuuria, päällystämme teitä, teemme kiviurakointia, tuotamme kiviaineksia ja betonia sekä toimitamme torninostureita. Työskentelemme paikallisesti ja omin resurssein siellä, missä asiakkaamme ovat ja missä itsekin elämme.

Peabilla on Suomen tyytyväisimmät asiakkaat jo kuudennen kerran. Uudisasuntorakentaminen 2023 -tutkimuksen mukaan asiakastyytyväisyytemme (77,9) on alan korkein. Peab on luotettavin toimija asunnon ostaneiden keskuudessa. Myös rakentamisen laadussa Peab on selkeä ykkönen.

Peab Oy

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää