438 000 €87,5 m²

Tulliportinkatu 46, Multimäki, Kuopio3h+kt+s

Velaton hinta
438 000 €
Varaustilanne
Vapaa
Asuinpinta-ala
87,5 m²
Huoneita
3
Kerros
6 / 7
Rakennusvuosi
2023
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Multimäki
Kaupunki
Kuopio

A53

Upea koti sinulle, joka tykkäät asua aivan ytimessä, mutta haluat myös varmistaa rauhallisen paikan makuuhuoneelle. Tämän tilavan, sisäpihalle avautuvan kolmion erikoisuutena on kaksi parveketta. Kookkaassa kylpyhuoneessa on kodinhoitotilaa sekä paikka ammeelle. Ruokailutila ja olohuone erottuvat omiksi tiloiksi.

Lehmushovi on upea seitsemänkerroksinen asunto-osakeyhtiö, joka nousee miltei Kuopion torin kulmalle. On selvää, että tällaiset tontit ovat todellisia harvinaisuuksia. Vaikka Lehmushovissa asuva ei jokapäiväiseen asiointiin autoa tarvitse, kellarikerrokseen rakennetaan osakkeina myytävät paikat 28 ajoneuvolle. Asukkaiden polkupyörille rakennetaan kunnon varasto sekä pyöräkatos.

Muutenkin kyseessä on tasokkaasti varustettu kiinteistö. Lehmushovin kodit on suunniteltu tavoitteena jokapäiväisen toimivuuden ja asumismukavuuden optimointi. Suuret ikkunat tekevät asunnoista valoisia. Kodin lämmöstä huolehtii energiatehokas vesikiertoinen lattialämmitys. Koneellista ilmanvaihtoa voidaan säädellä huoneistokohtaisesti. Pintamateriaalit ja kalusteet ovat laadukkaita, keittiöt kalusteuuneineen ja induktiotasoineen tyylikkäitä.

Katso tästä panoramakuva asunnosta: https://www.unrealer.com/panoramas/unrealer_Peab_Lehmushovi_A53_panorama

Peab rakentaa Kunnon koteja Peab-konserni on Pohjoismaiden suurin rakennusyhtiö. Rakennamme itse omat kohteemme yli 60 vuoden kokemuksella ja kerralla kuntoon. Olemme vakavarainen rakentaja ja alan edelläkävijä kosteudenhallinnassa, joka on meillä on yksi laadukkaan rakentamisen kulmakivistä. Rakentamisen Laatu RALA ry on myöntänyt Peabille ensimmäisenä Suomessa kosteudenhallintasertifikaatin. Se kertoo, että huomioimme kosteudenhallinnan systemaattisesti rakennusprojektiemme kaikissa vaiheissa suunnittelusta lähtien.

Perustiedot

Kaupunginosa
Multimäki
Kerros
6 / 7
Asuinpinta-ala
87,5 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Uusi
Varaustilanne
Vapaa
Parveke
Kyllä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus

Hinta

Velaton hinta
438 000 €
Myyntihinta
132 558 €
Neliöhinta
5 005,71 € / m2
Velkaosuus
305 442 €
Valinnaisen vuokratontin lunastusosuus
0 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
323,75 € / kk
Pääomavastike
2 404,34 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
2 728,09 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2023
Rakennusvuoden lisätiedot
2023
Huoneistojen lukumäärä
60
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Ei
Energialuokka
B
Energiatodistus
Kyllä
Alueen kuvaus
Lehmushovin naapurissa sijaitseva Kuopion tori on kuuluisa keskus, jossa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Ajattele kesäistä aamua – kuinka mukava onkaan aloittaa se kiireettömillä torikahveilla leppoisasti jutustellen. Muutkin keskustan palvelut sijaitsevat kävelyetäisyydellä Lehmushovista. Ruokakauppaan ja ostoksille pääsee minuutissa. Teatteriin ennättää muutamassa minuutissa, juna- ja bussiasemat sijaitsevat nekin pienen matkan päässä. Myös parhaat ravintolat ovat helposti saavutettavis...
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Siru Talvinen
Puh: +358 40 137 6900
Peab Oy | Kuopio
Tulliportinkatu 46, 70110 Kuopio
Siru Talvinen
Siru Talvinen
Puh: +358 40 137 6900

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita