369 000 €106 m²

Haltijankaari 5 D 8, Lamminrahka, Kangasala5H+K+S

Velaton hinta
369 000 €
Asuinpinta-ala
106 m²
Huoneita
5
Kerros
1 / 2
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Kaupunginosa
Lamminrahka
Kaupunki
Kangasala

Uuden äärellä Uudelle asuinalueelle Kangasalan Lamminrahkaan on valmistunut moderni paritaloyhtiö Asunto Oy Kangasalan Lamminlaakso jossa kahdeksan asuntoa. Nykyajan asumisen tarpeisiin suunnitellut asunnot ovat kahdessa tasossa ja arjen toimivuus on huomioitu asuntojen pohjaratkaisuissa. Tyylikkäät pintamateriaalit tekevät kodista skandinaavisen raikkaan ja harmonisen sisustuksen kruunaa korkealuokkainen Puustellin keittiö laadukkailla kodinkoneilla varusteltuna.

Ihana arki luonnon helmassa Aktiiviseen elämäntyyliin ja lapsiperhearkeen sopiva Lamminlaakso tarjoaa viihtyisät oleskelutilat kotoiluun ja ihanteelliset puitteet ulkoiluun. Lamminrahkassa metsä on käden ulottuvilla ja laajat polkuverkostot ja ladut lähtevät ihan kodin vierestä. Pihapiirissä on lasten leikkipaikka sekä rentoon ajan viettoon tarkoitettu yhteiskäyttöinen oleskelualue jossa grillikota asukkaiden käytössä.

Esittely ja myynti: Kimmo Laaksonen 044 757 7899 kimmo.laaksonen@huoneistokeskus.fi

Perustiedot

Kaupunginosa
Lamminrahka
Kohdenumero
20401144
Kerros
1 / 2
Asuinpinta-ala
106 m²
Tontin pinta-ala
1 524 m²
Kokonaispinta-ala
106 m²
Pinta-alojen lisätiedot
yhtiöjärjestyksen mukainen
Huoneiston kokoonpano
5H+K+S
Huoneita
5
Kunto
Uusi
Keittiön varusteet
Keittiön induktiokeittotaso integroidulla liesituulettimella. Keittiön uuni ja astianpesukone ovat integroitu kalusteisiin.

Kaikki kiintokalusteet toimittaa Puustelli. Kiintokalusteet erillisen tyyppisuunnitelman mukaan, sisältää keittiön, kodinhoitohuoneen, wc:t, makuhuoneiden kaapistot sekä eteisen kalusteet.
Säilytystilat
Kuvaus: Varastot: sisäpinta (seinät ja katto) maalattu kipsilevy, lattia betoni.
Asunnossa sauna
Kyllä
Saunan lisätiedot
Kuvaus: Saunassa on Harvia Cilindro sähkökiuas. sähkökiuas
Asumistyyppi
Omistus
Palvelut
Lisätietoa palveluista: Lamminrahkan torin ja kävelyraitin ympärille rakennetaan koulukeskus päiväkoteineen, päivittäistavarakaupat, ravintolat ja kahvilat. Torin jatkeena on
Lamminrahkan Liikuntapuisto leikki- ja harrastuspaikkoineen.
Uudiskohteen tila
Rakenteilla
Kohde on
Osakehuoneisto

Hinta

Velaton hinta
369 000 €
Myyntihinta
169 500 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
3 481,13 € / m2
Velkaosuus
199 500 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
439,90 € / kk
Pääomavastike
810,97 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
1 250,87 € / kk

Muut maksut

Muut kustannukset
Muut maksut: Alustava hoitovastike arvio 4,15 €/m2. Rahoitusvastikkeeseen on laskettu pelkästään arvioidut korkokulut eikä lainanlyhennyksen osuutta. Taloyhtiölainan kokonaiskorko (9.03.2023 tasolla) 12kk euribor+0,90 % yhteensä 4,878% Laina-aika on 22 vuotta, joista kahtena ensimmäisenä vuonna ei ole lainalyhennystä

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
As Oy Kangasalan Lamminlaakso 1
Rakennuksen tyyppi
Paritalo
Rakennusvuosi
2024
Huoneistojen lukumäärä
8
Kerroksia
2
Hissi
Ei
Rakennusmateriaali
muu
Kattomateriaali
Pelti, tummanharmaa
Kattotyyppi
Harjakatto
Energialuokka
B2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
kaapeli-tv
Tontin koko
1 524 m²
Kaavoitustiedot
Kangasalan kaupunki
Kaavatilanne
Asemakaava
Liikenneyhteydet
Alueella on jo nyt toimiva joukkoliikenne: uuden eritasoliittymän pysäkeiltä on 10 minuutin matka TAYS:in alueelle, josta pääset Ratikalla Tampereen keskustaan. Kangasalan kulttuurikeskustaan pääset bussilla niin ikään alle vartissa. Yhteyksiä Lamminrahkasta täydentävät jatkossa kaksi muuta bussilinjaa. Lamminrahkan keskustassa varaudutaan TAYS:n linjan jatkeena rakennettavaan raitiotiehen, joka saapuu Koilliskeskuksen kautta.
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö, muu vesikiertoinen lattialämmitys.Termostaattiohjaus muissa tiloissa paitsi kosteat tilat, kodinhoitotila ja wc:t vapaalla kierrolla.
Tontin vuokra päättyy
04.04.2072
Tontin vuokra
11736 EUR/v.
Maanvuokraaja
Kangasalan kaupunki
Tontin omistus
Vuokralla

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
Taloyhtiössä muuta: Koneellinen ilmanvaihto lämmöntalteenotolla. Huonekohtainen vedenmittaus kylmän ja lämpimän veden osalta. Korttelin 1519 tonttien välille tullaan laatimaan yhteisjärjestelysopimus, jossa sovitaan muun muassa tonteilla olevien kulkuväylien, piha-alueiden, yhteistilojen, autopaikoitusalueiden sekä polkupyörävaraston hallinnasta ja yhteiskäytöstä. .
Pintamateriaalit
Lattiamateriaalien kuvaus: Eteinen, keittiö, sauna, pesuhuone, KHH ja WC: laatta. Olohuone ja makuuhuoneet: vinyylilaminaatti. Laminaatti - Pergo Modern Plank laminaatti 4 mallia. Laatat Atlas Concorden Impact ja Exigo sarjat: PH ja Sauna lattiat – mosaiikkilaatta 5x5 cm. Seinämateriaalien kuvaus: Eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuoneet: maalattu. Sauna: haapapaneeli. Pesuhuone, KHH ja WC: laatta. Laatat Atlas Concorden Impact ja Exigo sarjat: PH seinät, KHH, eteinen ja keittiö lattiat – 60x60 cm. Kattomateriaalien kuvaus: Eteinen, keittiö, olohuone, makuuhuoneet ja WC: kipsilevy. Sauna ja pesuhuone: haapapaneeli..
Muut materiaalit
Puurunkoiset ulkoseinät, eristeenä Ekovilla, puu-ulkoverhous

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kimmo Laaksonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Puh: 044 757 7899
Huoneistokeskus Tampere
Hallituskatu 7, 33200 Tampere

Muut toimistot

Huoneistokeskus Tampere Klingendahl
Pyhäjärvenkatu 5
33200 Tampere
Kimmo Laaksonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Kimmo Laaksonen
Kiinteistönvälittäjä, LKV, kaupanvahvistaja
Puh: 044 757 7899

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää