Huoneistokeskus Tampere Klingendahl

Yhteystiedot

Pyhäjärvenkatu 5, 33200 Tampere

Puh: 020 780 2340

Ota yhteyttä

Tarinamme on kasvanut kiinteistönvälitystä suuremmaksi

Olemme osa Retta Groupia – Pohjoismaiden suurinta, mutta samalla paikallisinta kumppaniasi kotien, kiinteistöjen ja toimitilojen välityksessä ja hallinnassa.

Olemme osa suurempaa tarinaa

Tiedäthän tunteen? Sen, kun astut asuntonäytöllä sisään ja tiedät tulleesi kotiin? Tai kun odotat ostajalta iltaan mennessä luvattua tarjousta? Tuo tunne on saanut meidät jo 70 vuoden ajan auttamaan suomalaisia toteuttamaan asumisen unelmia. Tunnemme haaveet, tiedämme realiteetit ja olemme oppineet ratkaisemaan elämäntilanteiden tuomia käänteitä ja mahdollisuuksia.

Jokaisella asunnolla on tarinansa, kuten jokaisella meistä. Meidän tarinamme on kiinteistövälitystä suurempi. Vuonna 1953 toimme modernin kiinteistönvälityksen Suomeen. Tänään olemme osa Rettaa, pohjoismaiden suurinta kiinteistöalan konsernia. Se antaa meille jälleen välineet kiinteistövälityksen uudistamiseen. Välittämisen, isännöinnin ja manageerauksen moniosaajina olemme asiakkaidemme rinnalla ostaessa ja myydessä, mutta myös asumisen arjessa ja rakentamisen kasvussa.

Olemme tässä, valmiina palvelemaan asiakkaitamme uusilla tavoilla, joustavammin ja paremmin. Valmiina täyttämään odotukset – ja ylittämään ne.

Huoneistokeskus