Hiljainen myynti - huomisen kohteet jo tänään!

Tulossa myyntiin -merkinnällä olevat asuntoilmoitukset ovat hiljaisessa myynnissä olevia asuntoja. Seuraamalla näitä asuntoja saat tietää aina ensimmäisten joukossa, mitkä asunnot ovat tulossa myyntiin. Ota yhteys ilmoittajaan ja kerro kiinnostuksestasi asuntoa kohtaan.

TULOSSA MYYNTIIN

335 000 €65,5 m²

Arabiankatu 19, Toukola, Helsinki2h + k + kph + p

Velaton hinta
335 000 €
Hoitovastike
524 € / kk
Asuinpinta-ala
65,5 m²
Huoneita
2
Kerros
4 / 6
Rakennusvuosi
2006
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Toukola
Kaupunki
Helsinki

Valoisa kaksio osittaisella merinäköalalla Arabianrannassa

Oletko kiinnostunut yhteisöllisestä asumisesta Arabianrannassa lähellä luontoa ja Helsingin keskustaa? - Jos vastaat "Kyllä!", tämä voi olla uusi kotisi. Tervetuloa Loppukiriin!

As Oy Helsingin Loppukiri on Suomen ensimmäinen yhteisöllinen talo, rakennettu vuonna 2006. Yhteisöllisessä talossa et ole yksin. Yhteisiä tiloja on rakennettu arjen kohtaamisia varten. Talossa on laitostasoinen keittiö yhteistä ruuanlaittoa varten ja 70 hengen ruokailusali ruokailuun ja yhdessäoloon. Kirjastossa luetaan, pelataan korttia ja katsotaan televisiota. Yhdessä pelataan lautapelejä, rakennetaan palapelejä ja pelataan mölkkyä ulkona! A-rapun ylimmässä kerroksessa on kaksi saunaa, takkahuone, jumppahuone, vierashuone ja upea kattoterassi, josta on näkymä Arabianlahdelle. Omassa kotonasi saat tietenkin vetäytyä omaan rauhaasi. Talossa on kaksi pyörävarastoa ja huoneistokohtainen häkkikomero. Talo on esteetön. Molemmissa rapuissa on hissit. Lisäksi sisääntuloissa on pesupisteet koiran tassuille, rollaattorin renkaille tai vaikka golfmailoille!

Arabianranta on kävelyetäisyydellä Vanhakaupungin koskesta ja Lammassaaren pitkospuista. Luonnonsuojelualuuen ruovikko on lintubongarin paratiisi! Täältä pyöräilet nopeasti Viikin metsien halki Kivinokkaan tai Mustikkamaalle uimaan! Kyllä - ikkunasta voi ihailla rannan kevyenliikenteenväylillä koiran ulkoiluttajaa, hiihtäjää, pyöräilijää tai ratsastajaa. Kevätjäät houkuttelevat myös pilkkijöitä ja luistelijoita!

Raitiolinja 6 ja 8 vie Eiranrantaan ja Jätkäsaareen aivan talon nurkalta. Arabiankadun ja Hämeentien bussiliikenne on tehokasta.

Talon lähellä on lounaspaikkoja, pizzerioita, kuntosali, Arabiakeskus (K-supermarket, S-market, LIDL, apteekki, ALKO, kukkakauppa...), posti ja kirjasto. Kaikki alle kilometrin päässä!

Lähin terveysasema sijaitsee Kalasatamassa.

As Oy Helsingin Loppukiri on hitas-kohde. Ylin myyntihinta määräytyy hitassääntöjen mukaisesti neljästi vuodessa ja tarkistetaan ennen kaupantekoa. Tässä ilmoituksessa hinta on maaliskuun tasolta. HInta voi nousta tai laskea kaupantekopäivään mennessä.

Yhtiöjärjestyksen mukaisesti yhden asukkaan on oltava yli 48-vuotias. Talossa osallistutaan aktiivisesti asukasyhteisön toimintaan. Ruuanlaitto ja yhteistilojen siivous on suunnitelmallista ja järjestäytynyttä. Yhteisö järjestää myös jumppaa, pyöräretkiä, teatteriretkiä, ompelua, luentoja, rivitanssia, juhlia, bänditoimintaa, palstaviljelyä .... Mihin sinä haluaisit osallistua?

Hinnan päälle tulee jälkikäteen asennetun ilmalämpöpumpun hinta. Ilmalämpöpumppu on hyvä viilennykseen helteillä.

Tämä huoneisto sijaitsee hiljaisen B-rapun merenpuoleisessa päädyssä. Huoneistossa on isot valoisat ikkunat ja lasitettu parveke. Keittiöön mahtuu pöytä isommallekin joukolle. Kylpyhuone on remontoitu mustavalkoiseksi kolme vuotta sitten. Parvekkeella voi nauttia aamiaista aikaisesta keväästä pitkälle syksyyn ja katsella merelle!

Taloyhtiöstä saat autopaikan erittäin edulliseen hintaan: 16 €/kk + käyttämäsi sähkö. Vesimaksu on 20 €/hlö/kk.

Omistaja myy. Ei välittäjille.

Perustiedot

Sijainti
Arabiankatu 19, 00560 Helsinki
Kaupunginosa
Toukola
Kohdenumero
21404706
Kerros
4 / 6
Asuinpinta-ala
65,5 m²
Kokonaispinta-ala
65,5 m²
Huoneiston kokoonpano
2h + k + kph + p
Huoneita
2
Kunto
Hyvä
Parveke
Kyllä

Hinta

Velaton hinta
335 000 €
Myyntihinta
335 000 €
Neliöhinta
5 114,50 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
524 € / kk

Talon ja tontin tiedot

Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2006
Liikehuoneistojen lukumäärä
0
Liikehuoneistojen pinta-ala
0 m²
Kerroksia
6
Hissi
Kyllä
Lisätietoja lämmityksestä
Vesikeskuslämmitys
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Vuokralla

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Satu Bennert
Puh: +358405452243
Satu Bennert
Satu Bennert
Puh: +358405452243

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää