158 000 €28 m²

Hauenkalliontie 4 C, Haukilahti, Espoo1h+kk+kph (yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kk)

Velaton hinta
158 000 €
Hoitovastike
203 € / kk
Asuinpinta-ala
28 m²
Huoneita
1
Kerros
2 / 3
Rakennusvuosi
1964
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Haukilahti
Kaupunki
Espoo

Kaunis yksiö erinomaisella pohjaratkaisulla!

Tämä viehättävä asunto hurmaa suurilla ikkunoillaan, jotka tuovat runsaasti valoa ja näkymiä avaralle pihalle. Huoneen yhteydessä sijaitsevan alkovin ansiosta saa makuutilan ja oleskelun tilan mukavasti erilleen. Kylpyhuoneessa on tilaa pesukoneelle, ja lisäksi asunnossa on kätevä vaatehuone, joka helpottaa säilytystarpeita.

Asunto Oy Haukitupa sijaitsee omalla tontillaan ja siellä on tehty vuosien varrella paljon perusparannuksia mm. 2015 putkiremontti. Taloyhtiön asukkaiden käytössä on talosauna, pesula sekä tilavat irtainvarastot.

Meren ranta ja loistavat ulkoilumaastot lähellä. Alueen oma kauppakeskus Länsiviitta tarjoaa peruspalvelut, kuten ruokakaupan, apteekin, kampaamon ja muutaman ravintolan. Isommat kauppakeskukset, Matinkylän Iso Omena sekä Tapiolan Ainoa, sijaitsevat lähellä. Alueelta löytyy myös kouluja ja päiväkoteja, sekä oma kirjasto.

Sijainti Länsiväylän vieressä takaa toimivat kulkuyhteydet. Lähin metroasema löytyy Niittykummusta, ja bussiverkosto on hyvä.

Alue tarjoaa upeat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet. Samoile pitkin metsäpolkuja tai pelaa jalkapalloa tekonurmikentillä. Rantaa pitkin kulkevalla rantaraitilla voit lenkkeilyn ja pyöräilyn lisäksi ihastella merta, nauttia ulkopiknikistä tai vaikka pysähtyä kahvilaan tai ravintolaan. Haukilahti on myös mm. suppailijoiden ja purjelautailijoiden suosiossa.

**Mikäli kiinnostuit asunnosta, olethan yhteydessä välittäjään sopiaksesi esittelyn. Jos et vielä tiennyt, palveluumme kuuluu myös mahdollisuus turvalliseen sähköiseen asuntokauppaan.**

***Oletko myymässä asuntoasi? Älä maksa liikaa välityspalkkiota. Myyntiturva myy asunnot edullisilla kiinteillä palkkioilla. Yksiöiden välityspalkkio on 3100 euroa (2500+alv), kaksioiden 4340 euroa (3500+alv), kolmioiden 5580 euroa (4500+alv) ja sitä suurempien asuntojen 8680 euroa (7000+alv). Palkkio on kiinteä neliömäärästä ja kauppahinnasta riippumatta. Soita ja kysy lisää tai katso www.myyntiturva.fi ***

Videoesittely

Tutustu asuntoon videon välityksellä!

Tutustu

Perustiedot

Sijainti
Hauenkalliontie 4 C, 02170 Espoo
Kaupunginosa
Haukilahti
Kohdenumero
10127642
Kerros
2 / 3
Asuinpinta-ala
28 m²
Tontin pinta-ala
2 457 m²
Kokonaispinta-ala
28 m²
Huoneiston kokoonpano
1h+kk+kph (yhtiöjärjestyksen mukaan 1h+kk)
Huoneita
1
Kunto
Tyydyttävä
Lisätietoa vapautumisesta
Heti vapaa.
Keittiön varusteet
Jääkaappi, sähköliesi. Pinta­materiaalit/ lattia: Laminaatti. Pinta­materiaalit/ seinä: Maalattu. Keittiötilat: Keittokomero
Parveke
Ei
Kylpyhuoneen varusteet
Allaskaappi, laatoitettu, peili, pesukoneliitäntä, suihku, suihkuseinä. Pinta­materiaalit/ lattia: Laatta. Pinta­materiaalit/ seinä: Kaakeli. Pesutilat: Kylpyhuone
Säilytystilat
Varastotilat: Varastokomero
Tulevat remontit
2023-2026: Väestönsuojan päivittäminen nykyvaatimusten mukaiseksi. A- ja C-rapun edustojen asfaltointi. Kiinteistön kuntoarvio. Autotallien kynnyslistojen vaihto/korjaus. Termostaattien asennus lämmityspattereihin. Leikkipaikan kunnostaminen. Salaojien kuvaus ja huuhtelu. 2027-2032: Väestönsuojan päivittäminen nykyvaatimusten mukaiseksi. Huoneistojen ovien kunnostus. Porrashuoneiden seinien maalaus sekä lattialaattojen uusiminen. B-portaan poistopuhaltimen kunnon selvittäminen ja IV-­nuohous koko yhtiössä.
Tehdyt remontit
2023: Rännien ja syöksytorvien saattokaapeleiden asennus. 2022: Vesikaton huoltomaalaus. IV-kanavien nuohous, C-rapun poistoilmapuhaltimen uusiminen ja ilmanvaihdon tasapainotus. Porrashuoneiden korvausilmaventtiilit. 2020: Parvekkeiden kattopaneeleiden ja parvekkeiden välisten räystäslautojen verkotus. Alkuperäisten ovisummereiden uusiminen. 2019: Autotalliovien ja puuverhoilun sekä takapihan kellari-ikkunoiden huoltomaalaus. Parkkiruutujen maalaus. 2018: A-rapun poistoilmapuhaltimen uusiminen Julkisivun pesu. Telian taloyhtiön laajakaista ja kaapeli-tv:n hankinta. 2017: Jätepisteen kunnostus, paloturvalliset jäteastiat. Lämmönjakohuoneen lämpövesiventtiilien uusiminen. Lämmönsiirtimen uusiminen. Lämmitysjärjestelmän tasapainotus. Vesikaton tarkastus. 2016: 8-rapun poistoilmapuhaltimen uusiminen. 2015: Linjasaneeraus (viemäreiden sukitus, vesijohtojen ja mediayhteyksien uusiminen sekä kaikkien kylpyhuoneiden uusiminen. Yleisten tilojen valaistuksen uusiminen. 8-rapun edustan asfaltointi. 2014: Kattosillat, lumiesteet sekä tikkaiden turva kiskot ja -kaaret. Linjasaneerauksen toteutussuunnittelu. 2013: A-, 8- ja C-rappujen pyörä kellareiden ui ko-ovien kunnostus ja maalaus. 2012: Etupihan suojakaiteiden uusiminen Hulevesiviemäreiden uusiminen. 2010: Parvekkeiden ja julkisivujen maalauskunnostus. 2009: Lukituksen uusiminen. 2008: llmanvaihtokanavien nuohous. 2007: Lämmitysverkoston tasapainotus. 2006: Lämmitysverkoston linjaventtiilien uusiminen Ikkunoiden uusiminen . 2004: Porrashuoneiden kaiteiden maalaus ja jalka listojen uusiminen. 2003: Porrashuoneiden maalaus. Ala-aulojen lattialaattojen uusiminen. 2002: Peltikaton maalaus.
Asunnossa sauna
Ei
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Linkit

Hinta

Velaton hinta
158 000 €
Myyntihinta
149 597 €
Neliöhinta
5 642,86 € / m2

Vastikkeet

Hoitovastike
203 € / kk
Pääomavastike
70 € / kk

Muut maksut

Vesimaksun lisätiedot
Vesimaksu kulutuksen mukaan
Muut kustannukset
Muut maksut: Autotallivuokra/leveä 55,00€/kk Autotallivuokra/kapea 50,00€/kk Mopotalli 30€/kk Huoneistokohtaisen velkaosuuden voi maksaa pois kaksi kertaa vuodessa 30.5. ja 30.11. Velkaosuuden pois maksua varten tulee ottaa yhteyttä isännöitsijätoimistoon noin kuukautta ennen ko. maksu päivää lainaosuuslaskelman tilaamiseksi. Tilauksen voi tehdä myös kotisivujemme kautta https://ww.tapiolanlampo.fi/tilaa-ilmoita/asiakirjatilaus/ Lainaosuuslaskelma on maksullinen.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Ei
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Haukitupa
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
1964
Huoneistojen lukumäärä
27
Kerroksia
3
Hissi
Ei
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
betoni
Kattotyyppi
harjakatto
Energialuokka
E2018
Energiatodistus
Kyllä
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli
Tontin koko
2 457 m²
Kiinteistönhoito
Kiinteistönhoidosta vastaa: huoltoyhtiö
Isännöinti
Tapiolan Lämpö Oy
Kaavoitustiedot
Espoon kaupunki p. +3589 81621
Kaavatilanne
asemakaava
Lisätietoja lämmityksestä
kaukolämpö
Lisätietoja talosta
Siirry talosivulle
Tontin omistus
Oma

Tilat ja materiaalit

Yhteiset tilat
ulkoiluvälinevarasto, väestönsuoja
Muut tilat
Eteinen, vaatehuone
Olohuoneen lattia
Laminaatti
Olohuoneen seinät
Maalattu

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Kaija Oksala
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh: 041 5280 334
Kaija Oksala
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Kaija Oksala
myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh: 041 5280 334

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita