Kaija Oksala

myyntivälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0415280334

Pääkaupunkiseudun myyntivälittäjiin kuuluva Kaija Oksala myy asuntosi vankalla ammattitaidolla ja yli 16 vuoden ammatillisella kokemuksella.

TEHOKAS JA KATTAVA VÄLITYSPALVELU KOHTUULLISEEN HINTAAN

Myyntiturva on vuokravälityksen ja asuntosijoituspalvelujen markkinajohtajan Vuokraturva Oy:n myyntivälitykseen keskittynyt osa. Myymme asunnot edullisilla kiinteillä välityspalkkioilla Helsingissä ja Tampereella. Olemme erikoistuneet asunto-osakeyhtiöissä sijaitsevien asuntojen myyntiin.

Tarjoamme käyttöösi henkilökohtaisen ja kattavan välityspalvelun. Ammattitaitoinen välittäjämme hoitaa puolestasi kaiken alusta loppuun. Asuntosi hinnoitellaan kerralla oikein. Markkinointimme on monipuolista. Asuntokuvien ohella kuvaamme myös videon, ja asuntosi pääsee niin Oikotielle, Etuovelle kuin verkkosivuillemme. Lisäksi markkinoimme asuntoja kuvallisilla lehti-ilmoituksilla Helsingin Sanomissa. Välittäjämme esittelee asuntosi potentiaalisille ostajille ja huolehtii neuvotteluista. Lopuksi sinetöimme kaupat joko perinteiseen tapaan pankin konttorissa tai vaihtoehtoisesti täysin sähköisesti ja turvallisesti etänä Dias-palvelulla.

Myyntiturvan välityspalkkiot: Yksiöt 3 100 € Kaksiot 4 340 € Kolmiot 5 580 € Suuremmat 8 680 € Kiinteän välityspalkkion lisäksi maksettavaksesi tulee ainoastaan isännöitsijän isännöitsijäntodistuspaketista veloittama kustannus.

Meihin luottaa suuri joukko asuntosijoittajia. Sinäkin voit luottaa asuntosi myynnin osaavien välittäjiemme käsiin.

Vuokraturva on luotettavin, tunnetuin ja maineeltaan paras vuokravälittäjä. (Taloustutkimus Oy)

Ota yhteyttä välittäjään