498 400 €73,5 m²

Jousenpuistonkatu 7 A10, Tapiola, Espoo3h+kt+s

Velaton hinta
498 400 €
Asuinpinta-ala
73,5 m²
Huoneita
3
Kerros
2 / 7
Rakennusvuosi
2024
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Kaupunginosa
Tapiola
Kaupunki
Espoo

Upea saunallinen kolmen huoneen koti, jossa on myös iso lasitettu parveke. Eteisessä on säilytystilaa kaapistossa ja käynti kodin kylpyhuoneeseen. Ensimmäinen makuuhuone on eteisen käytävän varrella ja siinä on koko seinustan kattava kiinteä kaapisto, jossa on reilusti säilytystilaa.

Kodin sydän on olohuoneen ja keittiön yhtenäinen avara tila. L-mallisessa keittiössä on astianpesukone ja reilusti laskutilaa, jota on myös saarekkeella. Saareke jakaa keittiön olohuoneesta mutta jättää tilojen välille saumattoman näköyhteyden. Olohuoneessa on hyvin tilaa isommallekin ruokailuryhmälle ja oleskelukalusteille. Olohuoneesta on käynti kodin isolle lasitetulle parvekkeelle. Kodin pienempi makuuhuone on olohuoneen toisella puolella ja myös tässä huoneessa on kiinteät kaapistot. Huoneeseen mahtuu yhden hengen sängyn lisäksi vaikkapa työpöytä.

Kylpyhuoneessa on varaus pyykinpesukoneelle ja kuivausrummulle sekä sauna.

Taloyhtiön tiedot

Asunto Oy Espoon Verner rakentuu Tapiolan urheilupuiston kupeeseen. Urheilupuiston metroasema on lähellä ja lähimpään ruokakauppaan on alle 100 metriä.

Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke tai kattoterassi, joka tuo kotiin mukavasti lisää rentoa oleskelutilaa. Varatessasi kodin ajoissa pääset vaikuttamaan pintamateriaaleihin ja osassa kodeissa myös pohjaratkaisuun. Uuteen kotiisi on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu, jolla kodin saa miellyttävän viileäksi myös kesähelteillä.

Taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla. Pihapiiri on suojaisa ja turvallinen. Lähellä on myös urheilupuiston monipuoliset liikuntamahdollisuudet, jotka liikuttavat koko perhettä.

Autopaikat sijaitsevat läheisessä Jousenpuiston pysäköintitalossa, josta paikkoja on mahdollista vuokrata.

+ Yhteensä 43 asuntoa, 1h-5h, 30,5-135,5 m2 + RS-kohde, oma tontti + Paljon isoja perheasuntoja ja mahdollisuus valita vaihtoehtopohjista itselleen sopivin + Kaikissa sunnoissa on lasitettu parveke tai kattoterassi + Pihapiiri on turvallinen ja suojaisa, eikä autot kulje pihassa + Autopaikkoja mahdollista vuokrata läheisestä pysäköintitalosta + Koteihin on mahdollista asentaa ilmalämpöpumppu + Loistavat kulkuyhteydet esimerkiksi metrolla + Tapiolan kattavat palvelut ovat vain 1,5 kilometrin päässä ja lähin ruokakauppa alle 100 metrin päässä + Lähellä erinomaiset liikunta- ja harrastusmahdollisuudet + Kun olet ajoissa liikkeellä, voit itse vaikuttaa uuden kotisi ilmeeseen

Yhtiölainan ehdot: Ilmoitetut rahoitusvastikkeet on laskettu 5,05 % kokonaiskorolla. Yhtiölaina on sidottu 6 kk Euribor-viitekorkoon + marginaali 0,90 % ja laina-aika on 25 vuotta. Valmistumisen jälkeen 2 ensimmäistä asumisvuotta on lyhennysvapaata, jolloin rahoitusvastikkeella katetaan vain lainan korko. Rahoitusvastiketta, jolla katetaan lainan korko ja lyhennys, aletaan periä noin puoli vuotta ennen ensimmäistä lainanlyhennystä, joka on arviolta keväällä 2026. Laina lyhenee tasalyhennyksin 23 vuoden ajan. Yhtiölainan viitekoron tarkistuspäivät ovat puolivuosittain kesäkuussa ja joulukuussa. Viitekoron muutos vaikuttaa rahoitusvastikkeen suuruuteen. Ostajilla on mahdollisuus maksaa pois osuutensa yhtiön lainasta kuluitta valmistumisen yhteydessä, jolloin rahoitusvastiketta ei peritä.

Perustiedot

Kaupunginosa
Tapiola
Kohdenumero
70038690
Kerros
2 / 7
Asuinpinta-ala
73,5 m²
Tontin pinta-ala
3 330 m²
Huoneiston kokoonpano
3h+kt+s
Huoneita
3
Kunto
Erinomainen
Lisätietoa vapautumisesta
Arviolta 3/2024
Keittiön varusteet
Puustellin keittiö. AEG-kodinkoneet, kalustepeitteinen astianpesukone, induktioliesi, erillisuuni. Tarkemmat tiedot "Materiaaliesite" ja "Lisähintaiset materiaalit" esitteissä.
Parveke
Kyllä
Parvekkeen lisätiedot
Lasitettu, parvekematto.
Kylpyhuoneen varusteet
Svedbergs allas- ja peilikaapit, Pukkilan laatat, Oraksen / IDO:n vesikalusteet.
Tarkemmat tiedot "Materiaaliesite" ja "Lisähintaiset materiaalit" esitteissä.
Ikkunoiden suunta
Etelä
Asunnossa sauna
Kyllä
Asumistyyppi
Omistus
Kohde on
Osakehuoneisto
Tietoliikennepalvelut
Rakennus liitetään alueellisen palveluntarjoajan kaapeli-tv-verkkoon. Lisäksi asuntoihin asennetaan laajakaistajohdotus, mikä mahdollistaa huoneistokohtaisen internetliittymän.

Hinta

Velaton hinta
498 400 €
Myyntihinta
149 900 €
Lainaosuuden maksu
Kyllä
Neliöhinta
6 780,95 € / m2
Velkaosuus
348 500 €
Kohde on yhtiölainoitettu
Taloyhtiölainasta on vastuussa jokainen osakas. Jos lainaa koskevia pääomavastikkeita ei saada joidenkin asuntojen osalta muutoin perittyä, maksuvelvollisuus voi langeta viime kädessä muille osakkaille.

Vastikkeet

Hoitovastike
323,40 € / kk
Pääomavastike
2 753,15 € / kk
Yhtiövastike yhteensä
3 076,55 € / kk

Muut maksut

Vesimaksu
21 € / kk
Vesimaksun lisätiedot
Asukasluvun mukaan.

Talon ja tontin tiedot

Uudiskohde
Kyllä
Taloyhtiön nimi
Asunto Oy Espoon Verner
Rakennuksen tyyppi
Kerrostalo
Rakennusvuosi
2024
Huoneistojen lukumäärä
43
Kerroksia
7
Hissi
Kyllä
Taloyhtiössä on sauna
Kyllä
Rakennusmateriaali
Betoni
Kattotyyppi
tasakatto/bitumikermikate
Energialuokka
Energialuokka: B2018
Energiatodistus
Kyllä
Ilmastointijärjestelmä
Rakennuksessa on huoneistokohtainen, lämmöntalteenotolla varustettu tulo- ja poistoilmanvaihto. Asunnon ilmanvaihtoa voidaan tehostaa liesikuvusta. Asuntoihin on mahdollisuus hankkia ilmalämpöpumppu m
Kiinteistön antennijärjestelmä
Kaapeli-tv
Tontin koko
3 330 m²
Lisätietoja lämmityksestä
Kaukolämpö
Tontin omistus
Oma
Onko osuus tontista lunastettu
Ei

Tilat ja materiaalit

Pysäköintitilan kuvaus
Vuokrattavat autopaikat sijaitsevat läheisessä pysäköintilaitoksessa (tontti 12220/1). Pysäköintilaitoksen omistaa KOy Jousenpuiston Pysäköinti. Autopaikan vuokraoikeus kohdistuu nimeämättömälle, kulloinkin laitoksessa vapaana oleville paikoille. Tontilla on yksi liikuntaesteiselle varattu autopaikka.
Yhteiset tilat
Tekniset tilat, väestönsuoja, irtainvarastotilat, ulkoiluvälinevarasto, lastenvaunuvarasto, talosauna, kerhotila, talopesula ja kuivaushuone.
Lisätietoja makuuhuoneen varusteista
Kiintokalusteet Puustelli

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Myynti HELSINKI
Asuntomyynti
Puh: 040 668 6192,050 411 9082
Myynti HELSINKI
Asuntomyynti
Myynti HELSINKI
Asuntomyynti
Puh: 040 668 6192,050 411 9082

Ota yhteyttä ilmoittajaan

Soita