Joulun alla avautuu erilaisia pop up-myymälöitä kuin sieniä sateella, yksi mielenkiintoisimmista on Turun Pop Å kauppa Aurajoen rannassa Loft-tehtaassa, joka on toiminut aiemmin Wärtsilän konepajahallina. Pop Å:n valikoimissa on runsaasti laadukkaita kotimaisia designtuotteita, joista voi löytää käyttöesineitä niin itselle kuin ystävälle lahjaksi.

Pop Å on uudenlainen lifestyle-konsepti, joka yhdistää kodin ja kaupan. Pop Å on kauppa oikeassa asunnossa, ja se on sisustettu kodiksi myynnissä olevilla tuotteilla. Esillä on nuorten suunnittelijoiden upeita tuotteita.

Pop Å:ssa tuotteet ovat niiden oikeassa käyttöympäristössä, oli kyse sitten keittiön tuotteista, kylpyhuonetarvikkeista tai kodin pienistä sisustusesineistä. Oikeassa ympäristössä esineet saavat oikeat mittasuhteet. Peeta Peltolan suunnittelema sisustus tekee oikeutta suomalaisten designtalojen tuotteille.

 

Joulukuun avoinna oleva Pop Å sijaitsee Aurajoen rannalla.

 

Turnaround-vaateteline, design Anna Pirkkola.

 

Hakolan Lazy-sohva, Nikarin tuolit ja pikkupöytä ovat laadukasta kotimaista designia. Matto Finarte.

 

BEdesignin ja Hakolan tuotteita, hauska viuhkamainen kodinkansio Saana ja Olli.

 

Kitzen-keittiö, Annaleena Hämäläisen Hakolalle suunnittelema musta pöytä ja Kirsimaria E. Törrönen-Ripatin taideteos. Valaisimen suunnittelija on Laura Väre.

 

Kodinomaisessa tilassa huonekalut ja esineet ovat oikeissa mittasuhteissa toisiinsa. Kuvan huonekalut Nikari.

 

Lempi-hylly on Anni Pitkäjärven Hakolalle suunnittelema pikkuhylly, joka toimii huoneen katseenvangitsijana. Lempi-hyllyä on saatavana mustana ja valkoisena. Tuoksukynttilä on Mayn.

 

Kirja on aina hyvä valinta joululahjaksi. Dream Cozyn valikoimissa on monta hyvää vaihtoehtoa, oma suosikkini on Manuela Boscon Vegemania.

 

BEdesignin Deer-hylly on monikäyttöinen hyllykkö tai taideteos sinällään, suunnittelija Bette Eklund.

 

Vuodetekstiilit ovat Saana ja Olli, korkkitarjotin Hakola ja puukulho BEdesign.

 

BEdesign on valmistanut leikkuulautoja Turusta kaadetuista puistopuista.

 

Dream Cozyn kirja lepää Hakolan Riippu-hyllyn päällä, hyllyn on suunnitellut Samuli Helavuo.

 

Turun Pop Å kaupassa löytyy huonekaluja, sisustustuotteita, valaisimia, kirjoja ja tuoksuja. Keittiö on Kitzen, taso Durat, hana Tapwell, betonisen Kube-valaisimen on suunnitellut Petri Seuri.

 

Rekit, vaateripustimet, kenkäteline, pukkijalat ja Wolf-hylly ovat kaikki BEdesign.

 

 

Pop Å kauppa Turussa Aurajoen rannassa, Itäinen Rantakatu 74 B, 20180 Turku

Karttalinkki

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.