Tämä talo on todellinen golffarin unelma. Suurista ikkunoista aukeaa näkymä läheiselle Pickala Golfin viheriöille. Näyttävä koti on Arkkitehtuuritoimisto Vesa Ekholm & Antero Syrjäsen suunnittelema ja upeat sisätilat on viimeistellyt sisustusarkkitehti Marco Lindh.

 

Olohuoneeseen astuessa katse osuu välittömästi kaarevaan ikkunaseinään. Vaikka talossa on vain yksi kerros, olohuoneesta voi ihailla maisemia lintuperspektiivistä. Huoneesta on käynti myös melkein koko talon kiertävälle, osittain katetulle terassille. Olohuoneen antiikkimäntyinen laminaattilattia tuo lämpöisen tunnelman muutoin valkoiseen tilaan. 

 

 

Kodin värimaailmaa hallitsevat puiset pinnat sekä harmaan ja valkoisen sävyt. Keittiön ja takkahuoneen lattiat on tehty harmaasta keraamisesta laatasta. Lisäksi takkahuoneen tehosteseinä on tummanharmaata kiveä, jota on hyödynnetty myös takassa. Keittiössä harmaata on käytetty seinien kaakeloinnissa sekä Whirlpoolin kodinkoneissa. Rosteriset kodinkoneet antavat modernin ilmeen kirsikanväriselle Topi-keittiölle.

 

 

Kirsikan sävyt jatkuvat myös talon makuuhuoneisiin. Makuuhuoneiden isot kiinteät kirsikanväriset kaapistot tarjoavat runsaasti säilytystilaa. Pirteä ja lämmin kirsikka on yhdistetty seinien rauhoittavaan vaaleanharmaaseen. Päämakuuhuoneessa on poikkeuksellisen leveä ikkuna, jolta on mainiot näkymät luonnon tarjoamaan vaihtuvaan taideteokseen. Valon määrää voi tarpeen tullen säädellä sisustukseen sopivalla harmaalla rullaverholla. 

 

 

Kodin sydän on sen sauna, jossa HELO:n Saunatonttu-kiuas vastaa saunakansan löylyistä. Kutsuvilta tervaleppälauteilta voi ihailla takapihan villiä luontomaisemaa. Löylyjen välissä voi vilvoitella suihkujen alla tai terassilla, jonne pääsee kylpyhuoneen kautta. Kodin sisustuksessa toistuva harmaan ja valkoisen leikki jatkuu myös kylpyhuoneen laatoituksessa.

 

 

Siuntio on lapsiperheiden suosima, kasvava ja luonnonläheinen kunta. Siuntion luonto on monipuolinen, täynnä järviä, jokia, merenrantaa, kumpuilevia laaksoja sekä laakeita peltoaukioita. Siuntion keskustasta löytyvät arjen peruspalvelut, kuten päiväkoti ja koulu. Myös Helsingin palvelut ovat lähellä, sillä sinne ajaa Siuntiosta vain puolessa tunnissa. Pickala Golf tarjoaa ihanteelliset olosuhteet golfaukseen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.


Katso muut Siuntiossa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä kartano huokuu hienostunutta charmia niin sisältä kuin ulkoakin. Talo on rakennettu vuonna 1999 kauniiseen jokimaisemaan. Suunnittelussa on huomioitu suuren perheen muuttuvat elämäntilanteet, ja tilaratkaisut ovat helposti muokattavissa. Kodissa yhdistyy saumattomasti asuminen, vapaa-ajanvietto ja harrastaminen.

 

Kaunis eteishalli toivottaa tervetulleeksi valoisaan taloon. Hallin holvikaaret, jykevät pylväät ja koristeelliset kaiteet ilahduttavat myös olohuoneen ja ruokailutilan puolella. Olohuone on omiaan rentoutumiselle: takan äärellä arki-illat kuluvat vaikka kirjoja lueskellen. Ruokailutila on omiaan tunnelmallisten illalliskutsujen järjestämiseen kattokruunun valossa. 

 

 

Alakerrasta löytyy avara kellariosasto, joka on tehty elämästä nauttimiseen, tilaa riittää vaikka koko perheen harrastuksille. Kuntosalilaitteilla päivän treeni sujuu helposti työpäivän jälkeen, ja rentoutumaan pääsee suoraan oman saunan löylyihin. Biljardipöytä ja oma elokuvateatteri viihdyttävät perheen pieniä ja suuria.

 

 

Sisätilojen jatkeena toimivalla lasitetulla terassilla on mukava viettää kesäiltoja Oulunjoen rantamaisemia ihaillen. Terassin vierestä löytyy käytännöllinen kesäkeittiö, jonka katoksen suojissa kotikokki pääsee nauttimaan ruoanlaitosta muiden kanssa seurustellessaan. Talon suuri aidattu piha-alue on puutarhurin suunnittelema ja toteuttama.

 

 

Kastelli asuinalueena on lapsiperheen unelma. Viihtyisältä omakotitaloalueelta löytyy muun muassa lähikauppa, monitoimitalo sekä päiväkoti. Omalta kotiovelta hurauttaa vaikka pyörällä Oulunjoen vartta pitkin Oulun keskustaan, sillä etäisyyttä on vain 3,5 kilometriä.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Oulun Kastellissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta. 

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä hirsiunelma on rakennettu jo 1800-luvun lopulla, mutta 1930-luvulla se sai uuden elämän, kun se siirrettiin Lohjan upeaan harju- ja järvimaisemaan. Viime vuosina taloa on modernisoitu laadukkailla materiaaleilla, kuitenkin aina vanhaa kunnioittaen. Rouhean kartanomaisen sisustuksen on luonut sisustussuunnittelija Noora Juurikkala.

 

Talon alakerran olohuone ja keittiö ovat yhtä avonaista tilaa. Kauniita yksityiskohtia ja puusepän mittatilaustyötä on näkyvillä kaikkialla tilassa. Vanhat, 1800-luvulta peräisin olevat kaapit ovat saaneet uuden elämän näyttävänä keittiön saarekkeena. Lattialankut ovat talon alkuperäisiä, jotka irrotettiin, käsiteltiin ja kiinnitettiin takaisin paikoilleen. Toimivia pönttöuuneja talosta löytyy kaksin kappalein.

 

 

Yläkerrassa sijaitseviin makuuhuoneisiin kuljetaan avaran aulan läpi. Huoneiden seiniä koristavat englantilaiset Morris & Co -tapetit, joiden klassiseen designiin on haettu vaikutteita muun muassa viktoriaanisen aikakauden taiteellisista elementeistä. Vinokatot, suloiset pariovet ja vanhat hirret vahvistavat talon ainutlaatuista tunnelmaa. 

 

 

Kylpyhuoneessa ja saunassa on yhdistelty taidokkaasti tiiliseinää italialaisiin Iris Cheramican laattoihin. Saunan lauteet ovat haapaa, joka on käsitelty hohtavan harmaaksi saunavahalla. Löylyistä vastaa tyylikäs Tulikiven kiuas valkoisine kiuaskivineen. Kylpyhuoneen puolella klassinen tassuamme on paitsi näyttävä sisustuselementti myös ihana rentoutumispaikka arjen keskellä.

 

 

Valkoinen puutalo istuu täydellisesti Lohjan maaseutumaiseen miljööseen. Suuressa puutarhassa kasvaa muun muassa vanhoja omena- ja kirsikkapuita, päärynäpuu sekä viinimarjapensaita. Tontti on ympäröity aidalla sekä kauniilla, sammaloituneella kivimuurilla. Lohjan keskusta palveluineen on vain kilometrin päässä ja Helsinkiin ajaa vajaassa 45 minuutissa.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Lohjalla myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.