Tavaroiden järjestämisestä on tullut uusi harrastus. Järjestämisen lisäksi esineille on hyvä olla paikka, jonne ne aina laitetaan. Paikka kaikille – kaikki paikalleen, vai miten se vanha sanonta menikään. Kotimainen ORNA by Johan -sarja sisältää erilaisia hyllyjä, lokerikkoja ja naulakkoja kodin tarpeisiin. Ja mikä onkaan parempi mökkituliainen kuin järkevä käyttöesine.

ORNA by Johan on uusi suomalainen tuotemerkki, jonka takana on suomalainen, pitkän historian omaava puualan yritys Johan Oy. Ensimmäinen ORNA by johan tuote on Organizer-seinäjärjestelijä, joka lanseerattiin Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi. Seinäjärjestelijä sisältää yhdisteltävien seinäpaneelien lisäksi puutappeja ja eri käyttötarkoituksiin soveltuvia lisäosia, kuten hyllyjä, avaintelineitä, boxeja ja tankoja.

 

Kutsu ystävien mökille saunomaan on useimmiten mieluisa, mutta mitä tuliaisiksi. Koivusta valmistettu naulakko on kaunis ja yksinkertainen käyttöesine.

 

”Haluamme tuoda ihmisille tuotteita, joilla on jokin merkitys. Me haluamme, että tuotteemme voivat auttaa arjen ratkaisuissa, ja että ne tuovat iloa sekä tyyliä niin katseelle kuin mielellekin,” kertoo ORNA by johan -tuotemerkin pääsuunnittelija ja perustaja Henna Rintamäki.

 

Työpöydän siivoaminen kannattaa tehdä ennen kesälomaa, jotta työhön palattaessa vastassa on siisti työpöytä. Hyllyjen, koukkujen ja säilyttimien ansiosta työpisteen tavarat on helppo pitää järjestyksessä.

 

Koivuvanerista valmistettu kirjekuorikotelo toimii joko yksinään tai Organizer-seinäjärjestelijään kiinnitettynä.  

 

 

Organizer-seinäjärjestelijästä saa koottua erilaisia kokoonpanoja esimerkiksi kesäkeittiön tarpeisiin.

 

Kokoonpanon saa juuri sellaisissa väreissä kun haluaa; on tarve sitten olohuoneessa, makuuhuoneessa, keittiössä tai eteisessä.

 

 

Luonnonvärinen koivuvaneri on kaunis sellaisenaan vaikka lastenhuoneeseen. ”Miksi emme käyttäisi materiaaleja, joita meillä on jo valmiiksi ja näin ollen emme kuormittaisi luontoa turhaan,” sanoo Henna Rintamäki.

 

Organizer-seinäjärjestelijä on oiva lisä pukeutumishuoneen mukavuuteen.

 

 

Kaikki ORNA by johan -tuotteet ovat valmistettu suomalaisesta koivusta Suomessa.

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.