Kun koko kodin sisustus noudattaa harkittua linjaa, on lopputulos aina kaunis ja persoonallinen. Tämä valkoinen ja maalaisromanttinen koti houkuttelee lempeällä tunnelmallaan tervetulleeksi. Koti on myynnissä täällä.

Keittiön kaapinovet ja erityisesti lasiovet sopivat hyvin maalaisromanttiseen tyyliin. Tätä täydentävät valkoinen pesuallas, puinen työtaso, sohva taljoineen sekä puinen ruokapöytä. Tumma matto korostaa  hienosti muuten valkoista tilaa.

Mosaikkilaatta, paljaaksi jätetty tiiliseinä ja seinällä säilytettävät työvälineet kuuluvat myös tyyliin. Vaaleanpunainen siivilä, tähtikuvioiset patahanskat sekä valkoinen uuni ovat erityismaininnan arvoiset.

Ruokapöydän päällä oleva musta valaisin on koristeltu luonnonoksilla ja näin siitä on saatu näyttävä yksityiskohta huoneeseen.

Valoissa olohuoneessa riittää hyvännäköisiä yksityiskohtia ja kerroksellisuutta. Vaalea kuviotapetti antaa kauniin himmeästi kiiltävän pinnan olohuoneen seinille, harmaansävyinen houkuttelee pehmeydellään, kattovalaisin on pilvenkevyt ja jalkavalaisin puolestaan seisoo jämäkästi kolmella jalalla. Kynttilät ja korit kruunaavat romanttisen tyyliin. Ikkunoissa on kahdet erilaiset verhot, jotka läpäisevät nätisti valoa ja antavat lisää ilmettä huoneeseen.

Eurolavoista tehty sohvapöytä lasikansineen on hyvä valinta. Siinä on sopivasti rouheutta ja särmää sekä puun lämpöä valkoiseen huoneeseen. Julistetaulu nojaa rennosti sohvan selkänojalta seinään ja antaa sinisen farkkutyynyn kanssa loppusilauksen huoneelle.

Arvokkaan näköisen pilarin viereen on sijoitettu koriarkku sekä matkalaukkuja päällekäin. Toimiva sisustuksellinen ratkaisu sekä ulkonäon että toiminnallisuuden puolesta. Pienen tilat voi hyvin käyttää hyväkseen lisäsäilytystä varten ja tässä on erinomainen tapa tehdä se. Vanhassa valkoisessa kaapissa on kauniit koristekuviot.

Makuuhuoneessa sängyn päätyseinää koristaa hillitty raitatapetti. Napeilla koristelty sängynpääty ja muhkeat tyynyt antavat tilaan ripauksen ylellisyyttä kun taas neulottu torkkupeitto ja korituoli luovat kotoista tunnelmaa. Lipaston päällä oleva suuri peili lisää tilan tuntua ja toimii aina. Hopean väriselle tarjottimelle on koottu kaunis asetelma hajuvesistä ja kristallikuvioiduissa laseissa olevista meikeistä.

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.