Pornaisissa sijaitsee puutalo, joka on sisustettu sekä vanhaa että uutta yhdistelleen talon ikää ja tyyliä kunnioittaen. Sisustuksessa on käytetty kauniita vaaleita murrettuja sävyjä, joita on terästetty paikoitellen voimakkaimmilla väreillä. Lopputuloksena on kutsuva ja kotoisa asunto. 

Vanhat hirsiseinät on keittiössä jätetty paljaaksi ja ne korostuvat vaaleanharmaalla maalattua lautalattiaa vasten. Vaalea retrohenkinen Smegin jääkaappipakastin ja Wescon Pushboy -roskis ovat kauniita yksityiskohtia ja sopivat hyvin talon henkeen. Puiset tasot toistavat hirsiseinien sävyä ja jatkavat  lämmintä värilinjaa muuten valkoisessa keittiössä.

Ruokailutilan puupanelointi seinissä ja katossa on samaa sävyä kuin lattia. Valkoiset lattialistat ja ikkunat katkaisevat monotonisen värilinjan ja ulkoa aukeavan maiseman kanssa ei tarvitse väreillä kilpailla. Valkoinen ruokapöytä kiiltävine pintoineen tuo modernia ilmettä ja eloa huoneeseen. Tummien tuolien valkoiset jalat sopivat hyvin yhteen pöydän kanssa ja vaikutelma pysyy kevyenä. Riisipaperivalaisimet ovat  kevyet ja rennot. Huoneen perältä löytyy kiintopenkki, joka toimii sohvana ja ehkäpä myös säilytystilana. Musta patja ja lukuisat värikkäät tyynyt terästävät huonetta. Vanha ompelukone on kuin koru ja toimii mainiosti sivupöytänä.

Yläkerran makuuhuoneessa nähdään kauniita unia viistokaton alla. Väritys on minimaalinen ja keltainen matto tuo aurinkoisen fiiliksen huoneeseen. Sängyn lisäksi ainoat huonekalut ovat kevyt työpöytä, musta pinnanojatuoli sekä veikeä pieni turkoosi yöpöytä. Työpöydällä oleva Yki Nummen Modern Art -valaisin sopii erinomaisesti myös vanhaan puutaloon.

Lastenhuone on pitkänmallinen ja Ikean Kallax -kirjahylly katkaisee tilan sopivasti. Huoneen perälle on vauvansängyn lisäksi sijoitettu riviin valkoisia Ikean Malm-lipastoja, jotka säilövät sisäänsä paljon esimerkiksi vaatteita. Kaksi lastensänkyä on sijoitettu kiinni peräkkäin toisiinsa ja näin ne jatkavat pitkän huoneen vaikutelmaa. Musta lepakkotuoli toimii katseenkiinnittäjänä yhdessä pitkän ja leveäraidallisen maton kanssa. Värimaailma on pidetty jälleen yksinkertaisena, mutta lasten lelut arjen leikeissä tuovat huoneeseen runsaasti väriä ja vipinää.

Kylpyhuoneessa jatkuu mustavalkoinen väritys. Tiililadotut valkoiset seinäkaakelit toimivat aina kuten myös lattian pienillä mustilla napeilla koristellut laatat. Klassiset valinnat sopivat täydellisesti tähän taloon. Vanhasta lipastosta tehty allaskaapisto on kaunis ja persoonallinen. Laskutilaa on ruhtinaallisesti ja jos lempihajuvedet ja voiteet kokoaa tarjottimelle, niin taso on helpompi pitää siistinä. Suihkuverho tuo pehmeyttä tilaan ja vaalean turkoosi jakkara on pieni väriläiskä.

Tärkeänä yksityiskohtana mainittakoon vielä talon henkeen sopivat valokatkaisimet, pistorasiat ja ovenkarmit, jotka viimeistelevät tyylin.

Pornaisissa myynnissä olevia taloja löydät täältä.

Tutustu myös Asunnon osto-oppaaseen.

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.