Porvoon Seitlahdessa sijaitsee hulppea omakotitalo meren rannalla. Mielikuvitusta säästämättä toteutettu sisustus on persoonallisen tyylikäs ja samalla kotoisa. Useat terassit, puutarha, rannan kesäkeittiö ja sauna muodostavat talon kanssa upean kokonaisuuden.

New England -tyylinen sisustus sopii tähän merenrantakotiin. Vaaleita pintoja ja tekstiilejä, rustiikkia, lautalattiat, joita korostavat turkoosit yksityiskohdat. Lehdet saavat olla pinottuna lattialle ikkunan alle. Tunnelma on rennon leppoisa ja kutsuva

 

Olohuoneen viereen sijoittuva ruokailutila rakentuu suuren puisen pöydän ympärille. Pehmustetut tuolit takaavat mukavan illanvieton pidemmänkin kaavan mukaan. Kristallikruunuilla saadaan ylellistä tunnelmaa tilaan. Luonnonvaloa tulvivista ikkunoista avautuu upea maisema merelle.

 

Keittiössä on tilaa työskennellä ja säilytystilaa löytyy runsaasti. Seinän vaaleansininen tapetti, peiliovet, avohyllyt, räsymatot ja vanhat huonekalut luovat hyvin kodikkaan tunnelman. Tyylille uskollisena tästäkin huoneesta löytyy luonnollisesti kristallikruunu.  

 

Yläkerran oleskelutila on upea kauniine ikkunoineen ja niistä avautuvan maiseman myötä. Värikäs tapetti luo lämpimän tunnelman, jota täydentävät viherkasvit ja koriste-esineet. Terassille vievää ovea kehystävät koristeelliset rukinlavat.

 

Puiset huonekalut, vaalea väritys ja siniset tekstiilit luovat raikkaan tunnelman makuuhuoneeseen. Vanha pitsinen pöytäliina on ripustettu toimittamaan verhon virkaa. Koukkunaulakko toimii verhotankona ja samalla kesähattujen säilytyspaikkana.

 

Kodinhoitohuoneessakaan ei tingitä tyylistä. Yleensä niin kliiniseen tilaan on saatu persoonallinen ja kaunis ilme kattoparruilla, koristeellisilla puisilla kaapinovilla, merihenkisellä kattovalaisimella, juuttimatolla, avohyllyillä ja ripustuskoukuilla. Täällä kelpaa pestä pyykkiä. Ikkunat ja sisään tuleva valo lisäävät tilan viihtyvyyttä.

 

SAUNA

Rannassa sijaitseva kesäkeittiö ja sauna terasseineen on myös sisustettu mielikuvitusta säästämättä. Ikkunat ovat upea yksityiskohta ja luovat ilmettä tilaan, jota on täydennetty vaaleilla luonnonläheisillä väreillä, lukuisilla koriste-esineillä ja esillä olevilla astioilla. Vanhat tuolit ovat saaneet pehmusteeksi taljat.  

 

Saunassa ilahduttaa löylytuolit perinteisten lauteiden sijaan.

 

Koti on myynnissä täällä

Katso Oikotie Asunnoista lisää samalla alueella myynnissä olevia kohteita. 

 

Tämä moderni koti on täydellinen suurien vierasjoukkojen kestitsemiseen. Avointa tilaa on paljon ja huoneet yhdistyvät kauniisti toisiinsa muodostaen käytännöllisiä tilayhdistelmiä. Sisustuksen puhtaat linjat ja harmoniset värit tekevät kodista hienostuneen ja kutsuvan.

 

Olohuone, ruokailutila ja keittiö muodostavat suuren yhtenäisen tilan. Olohuoneen katseenvangitsijana toimivat sen isot lasipinnat. Upean maiseman paljastava ikkunaseinä jatkuu ruokailutilan kautta keittiöön. Keittiön kalustus on tummanpuhuvan klassinen selkeine linjoineen. Metallinväriset kodinkoneet ovat Liebherrin ja Gaggenaun.

 

 

Kodin saunaosastoon kuuluvat pesutilat, oleskeluhuone sekä lasitettu terassi. Täällä saunominen ja illanvietto onnistuu isommallakin porukalla. Oleskeluhuoneen lattia on laatoitettu isoilla mustilla kaakeleilla, joten märillä jaloilla voi tepastella ympäriinsä huoletta. Oleskeluhuoneesta pääsee ulos terassille jäähdyttelemään löylyjen jälkeen, ympärillä olevasta luonnosta nauttien. Terassilla voi istuskella myös talvella palelematta takan ja kattolämmittimien ansiosta.

 

 

Mustaksi maalattu sauna toimii voimakkaana vastakohtana talon muuten vaalealle sisustukselle. Metallinen siro kiuas on kuin koru keskellä tummaa puista huonetta. Tunnelmallinen valaistus saunaan on luotu lauteiden alle sijoitetuilla valoilla sekä kahden seinän ikkunoilla. Lauteilta voi ihailla alati muuttuvaa kaunista saaristomaisemaa yksipuolisesta peilipintaisesta ikkunasta, josta näkee myös oleskelutilaan ja terassille.

 

 

Väsymyksen iskiessä voi terassilta luikahtaa talon päämakuuhuoneeseen. Makuuhuoneen yksinkertainen sisutus yhdessä tummanharmaan ja valkoisen luoman kontrastin kanssa tekevät tilasta harmonisen ja rentouttavan. Tummien värien leikki jatkuu myös talon toisessa makuuhuoneessa. Huoneen seinät ja lattia ovat mustat, jättäen katon ainoaksi valkoiseksi pinnaksi. Näyttävä Eiffel-tornin kuva tuo urbaania tunnelmaa huoneeseen.

 

 

Kultaranta Resort, alue josta tämä koti löytyy, sijaitsee Naantalin keskustan ja vanhan kaupungin läheisyydessä. Kultaranta on kuuluisa rannoistaan, golfkentistään sekä ravintola- ja spa-palveluistaan. Koulu ja päiväkoti sijaitsevat vain kahden kilometrin päässä, mikä tekee alueesta lapsiperheystävällisen. 

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Naantalissa myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.

 

Tämä vuonna 1960 rakennettu koti on modernisoitu täysin talotekniikan osalta talon klassista henkeä kunnioittaen. Näyttävä koti tarjoaa monia mahdollisuuksia leppoisaan yhdessäoloon vaikkapa koti-spassa rentoutuen tai tilavalla terassilla grillaten.

 

Kodin avoimessa pohjaratkaisussa olohuone, ruokailutila sekä baari ovat yhtä suurta tilaa. Tämä mahdollistaa samassa huoneessa niin perheen yhdessäolon arjen keskellä kuin vieraiden viihdyttämisen viikonloppuisin. Vieraat voidaan esimerkiksi ohjata olohuoneeseen istuskelemaan ja ihailemaan suurista ikkunoista sisäpihalle avautuvaa maisemaa. Drinkkejä voidaan tarjoilla huippuvarustellusta baarista, josta löytyy Whirlpoolin viinikaappi, jääpalakone, olutjääkaappi ja Thoreaun vesi- ja hiilihappokone.

 

 

Talon keittiö on joka kokin unelma: se on mittatilattu Saari-keittiö, joka on varusteltu muun muassa höyry-yhdistelmäuunilla sekä saarekkeesta esiin nousevalla, moottoroidulla liesituulettimella. Keittiön sisustuksessa on käytetty samaa kaunista pähkinäpuun sävyä kuin ruokailusalissa ja baarissa. Lattia taas on laatoitettu kauttaaltaan mustavalkoisilla kaakeleilla, mikä tekee kokkausjälkien puhdistuksesta helppoa.

 

 

Talon makuuhuoneet ovat rauhan tyyssijoja, jotka sijaitsevat omassa siivessään. Päämakuuhuoneen harmoniset värit ja tarkkaan harkitut kalusteet tekevät tilasta tyylikkään kokonaisuuden. Vaaleanharmaa kokolattiamatto kruunaa hotellimaisen ilmeen ja estää askelten töminän. Tilaan myös tulvii kauniisti luonnonvaloa huoneen molemmissa päädyissä olevista ikkunoista.

 

 

Arkeen luksusta tuo alakerran tunnelmallinen spa-osasto. Saunassa Helon Fonda duo 8 -höyrykiuas on upotettu tyylikkäästi lauteisiin ja sen löylyistä pääsee nauttimaan haavasta tehdyillä lauteilla. Kylpyhuoneessa voi rentoutua Svedbergsin kylpyammeessa tai Inviionin lämpötuoleissa esimerkiksi takkatulta tai TV:tä katsellen. 

 

 

Westend sijaitsee merenrannassa Etelä-Espoossa noin kymmenen kilometrin päässä Helsingistä. Alueelta löytyy muun muassa suomen-, ruotsin- ja englanninkieliset päiväkodit ja koulut. Lisäksi Tapiolan palvelut ovat lähellä, samoin kuin Westendin liikekeskus. Westendissä voi nähdä myös Krepost Sveaborgiin kuuluneita ensimmäisen maailmansodan aikaisia linnoitusrakennelmia.

Tutustu talon myynti-ilmoitukseen täällä.

Katso muut Westendissä myynnissä olevat kodit Oikotien kohdehausta.

Kaunis koti -jutuissa esittelemme joka viikko myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä ehkä uusi asunto tai saa ideoita oman kotisi sisustukseen.