YRITYSASIAKKAIDEN LISÄTUOTTEET

Tehosta näkyvyyttä

Varmista, että ilmoituksesi näkyy jokaiselle potentiaaliselle ostajalle tuomalla ilmoitus tehokkaammin esiin.

Kampanjanosto kohdesivulla

Kohdesivun aitiopaikalla näkyvä nosto on erinomainen tapa kiinnittää asunnonetsijöiden huomio ja tarjota heille samalla lisäarvoa vaikkapa bloginoston muodossa. Voit käyttää sitä myös kohteen ainutlaatuisuuden korostamiseen, sillä tämä mainos ei varmasti jää näkemättä.

Kuuluu Superpakettiin
Ostettavissa lisätuotteena Tehopakettiin

65–1300 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 65€/kk, maksimilaskutus 1300€/kk/ketju.

Ilmoittajan muut kohteet -nosto

Kenties ilmoitustasi katsovia asunnonetsijöitä kiinnostaisivat myös muut ilmoituksesi? Ilmoittajan muut kohteet -nostolla voit linkata kohteitasi ristiin ja ohjata asunnonetsijät tutustumaan muihin heille sopiviin ilmoituksiin.

Kuuluu Superpakettiin
Ostettavissa lisätuotteena Tehopakettiin

50–1000 € / kk / ketju

Huom. Hinta per toimipiste on 50€/kk, maksimilaskutus 1000€/kk/ketju.

Hakutuloskorostus

Hakutuloskorotus nostaa kohteesi kiinnostavuuden uudelle tasolle tuomalla ilmoituksesi esiin hakutulossivulla ja hakuvahdeissa. Niinpä tavoitat kohdistetusti juuri sinun ilmoituksestasi kiinnostuneet asunnonetsijät ja herätät heidän mielenkiintonsa.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

 

39 € /3 päivää

 

Ilmoitus HS Koti -osioon

Painettu lehti on edelleen hyvä tapa tavoittaa laaja ostajakunta ja kasvattaa kohteestasi kiinnostuneiden asunnonetsijöiden joukkoa. Oikotien kautta voit kätevästi lisätä ilmoituksen myös Suomen luetuimpaan sanomalehteen.

Ei sisälly tuotepaketteihin
Lisäostettava tuote

Hinnat ilmoituskoon mukaan alk. 200 € (sisältää valmistuskulun)

Kiinnitä ostajien huomio tehokkaammin lisätuotteiden avulla

Kun haluat varmistaa, että kohteesi ja yrityksesi nousevat loistokkaasti esiin niin hakutuloksissa kuin kohdesivuillakin, kaipaat enemmän suoria liidejä, tarvitset tietoa asuntomarkkinoista tai haluat tavoittaa asunnonostosta kiinnostuneet suomalaiset, tutustu Oikotien lisätuotteisiin. Lisätuotteet sopivat niin välitystoimistoille, rakennusliikkeille kuin esimerkiksi pankeillekin ja ne ovat yhdistettävissä kaikkiin ilmoituspaketteihin tai ostettavissa erikseen.

Löydä inspiraatiota asumiseen