Kaunis koti: Ellen Jokikunnaksen kesäunelma

Ellenin lomakoti Ylöjärvellä.

Ellen Jokikunnaksen kesäunelma seisoo järven rannalla Ylöjärvellä. 

Parasta mökissä on sijainti ihanan rauhallisella alueella ja se kun saunasta pääsee kuperkeikalla järveen. Piha on tehty helppohoitoiseksi ja mökkeillessä voi keskittyä tärkeimpään, eli laiskotteluun ja nautiskeluun”, kertoo Ellen.

Ellenin lomakodin olohuone.

Ihastuttava Huvila ja Huussi -ohjelmastakin tuttu mökki pihoineen on remontoitu kattavasti vuosina 2016-2021. Mökkiin on tehty uusiksi muun muassa perustukset, katto, terassi ja keittiö. Piha-aluetta on myös muokattu. Mökin rantaan on saatu uusi laituri ja hiekkaranta sekä terassin viereen on rakennettu kesäkeittiö ja pergola.

Ellenin lomakodin keittiö.

Mökin alakerrassa sijaitsevat tunnelmallinen olohuone ja keittiö sekä lempeät löylyt antava puulämmitteinen sauna, josta pääsee melkein yhdellä kuperkeikalla järveen uimaan. Yläkerrasta löytyy makuuhuone ja aula, jossa on tilaa vaikka parisängylle.

Ellenin lomakodin pihaa.

Tontilla sijaitsevat lisäksi kesähuone, joka toimii myös vierasmajana, puucee, halkokatos ja vaja. Säynäjärven rannalla sijaitsevaan upeaan kokonaisuuteen on matkaa Tampereen keskustasta vain 20 kilometriä.

Tutustu lomakodin myynti-ilmoitukseen!

Kaunis koti -jutuissa esittelemme myynnissä olevia asuntoja. Uppoudu kauniiden kuvien maailmaan ja löydä uusi, unelmiesi asunto tai hae ideoita oman kotisi sisustukseen.