5 syytä käyttää sisustussuunnittelijaa – hyödynnä myös koroton ja kuluton rahoitus!

Sisustussuunnittelijan suunnittelema olohuone
Kaupallinen yhteistyö: Vepsäläinen

Tiesitkö, että Vepsäläiseltä sinun on mahdollista saada sisustussuunnittelu ja monta muuta elämää helpottavaa palvelua kaupan päälle? Lisäksi tarjoamme korottoman ja kuluttoman rahoituksen elämäsi tärkeimpiin hankintoihin.

Vepsäläinen, elämänkumppaneita tositarkoituksella

1. Keskity rauhassa muuttamiseen, sisustussuunnittelija organisoi kodin hankinnat puolestasi

Ajaton ja pitkäikäinen ruokailuryhmä
Sisustusvinkki: Jos haluat ajattoman ja mahdollisimman pitkäikäisen ruokailuryhmän, hanki puukalusteita, joita on mahdollista huoltaa ja korjata.

Eikö olisi ihanaa, jos voisi vain valita kaupassa uudet kalusteet ja jättää kuljettamisen, asentamisen ja vanhojen kalusteiden kierrättämisen muiden huoleksi? Vepsäläisellä se onnistuu. Kattavien palvelujen avulla haluamme tehdä uuteen kotiin muuttamisesta tai kalusteiden uusimisesta stressittömämpää.

Vepsäläiseltä saat kaikki nämä palvelut:

  • Sisustussuunnittelupalvelu: Kolme erilaista palvelupakettia yhden sisustuspulman ratkaisemista koko kodin sisustamiseen.
  • Kuljetuspalvelu: Kätevä tapa saada tilatut kalusteet suoraan kotiin. Kuljetus on aina ilmainen yli 100 euron verkkokauppaostoksille.
  • Asennuspalvelu: Vaivaton keino saada uudet kalusteet käyttöön. Kalusteasentajamme tulee kotiisi ja kokoaa ostamasi kalusteet haluamaasi paikkaan.
  • Kierrätyspalvelu: Hankkiessasi meiltä kalusteita, noudamme vanhat kotoasi ja viemme ne kierrätykseen.
  • Rahoitus: Maksa ostokset tämän päivän hinnoilla pienemmissä erissä, kuluttomasti ja korottomasti. Saat myymälöissämme maksuaikaa Nousukausirahoituksella jopa 60 kuukautta ja verkkokaupassa Klarnalla jopa 12 kuukautta. Molemmissa kulut ja korot aina 0 €.

2. Sisustussuunnittelija osaa hahmottaa kokonaisuuden – myös etänä

Tyylikäs olohuoneen sisustus
Sisustusvinkki: Älä sijoita kaikkia kalusteita seinien vierustoille. Esimerkiksi keskelle olohuonetta sijoitettu nojatuoli rajaa tilaa mukavasti. Maton avulla kalusteet on helppo sijoitella ryhmiksi.

Tarpeena uusi olohuoneen kalustus, mutta vaikeuksia hahmottaa esimerkiksi minkä kokoinen sohva olisi tilaan paras ja kuinka monta nojatuolia mahtuu? Tai mikä verhoilumateriaali ja väri käy parhaiten lattian väriin? Ja sitten vielä näihin kaikkiin sopivan maton valinta ja minkä kokoinen senkin tulee olla? Kuulostaako tutulta? Näiden kaikkien pohdintojen ratkaisuissa sinua auttaa sisustussuunnittelija. Lisäksi säästät rahaa, kun et tee hutiostoksia, vaan hankit kerralla oikeat sävyt, materiaalit ja koot.

Sisustussuunnittelupalvelumme toimii kätevästi: voit varata suunnitteluajan myymälässä tai verkkosivujemme kautta. Tapaamiseen on hyvä varata aikaa 1–2 tuntia. Tapaamiset voidaan pitää myymälässä tai etäyhteydellä.

Tutustu kattavaan designvalikoimaan – yli 100 huippubrändiä ja yli 12 000 kestokäyttötuotetta

3. Sisustamisesta tulee vaivatonta – kerrot vain mistä pidät ja mistä et

Avara olohuoneen sisustus
Sisustusvinkki: Saat tilaan avaruutta, kun sijoitat sohvan ikkunan eteen, mutta jätät taakse kulkuväylän. Näin sohva ei peitä näkymää liikaa.

Asiakkaamme ovat todenneet, että yksi sisustussuunnittelupalvelumme parhaita puolia on sen helppous. Tapaamisessa kierrät myymälässä suunnittelijan kanssa ja katsotte hänen ennalta pohtimiaan vaihtoehtoja. Pääset istumaan ja testaamaan kalusteita ja hypistelemään materiaaleja. Myyjä osaa myös pitää huolta budjetista ja ehdottaa oikeanlaisia huonekaluja kotisi koon mukaan. Sinun tarvitsee vain sanoa kyllä tai ei. Helppoa!

Sinulle kirkastuu millaisesta sisustuksesta pidät, kun suunnittelija osaa ehdottaa kalusteita, joita et ehkä aiemmin olisi ajatellutkaan. Kodin mittasuhteet tulevat hyödynnettyä optimaalisesti – ehkä et tarvitsekaan isompaa kotia vaan vain paremmin sisustetut nykyiset neliöt. Saat yhtenäisen ja harmonisen sisustuksen, jossa perintöaarteet ja uudet löydöt ovat sulassa sovussa.

4. Hyödynnä mahdollisuus ilmaiseen suunnittelupalveluun

Värikäs olohuoneen sisustus
Sisustusvinkki: Tuo väriä kotiin ja päivitä sisustus vaihtamalla sohvan irtopäällinen ja verhot.

Vepsäläisen suunnittelupalvelusta saat apua pieniin ja suuriin sisustusprojekteihin. Voit käyttää palvelua yhden kalusteen hankintaan, yhden tilan suunnitteluun tai koko kodin sisustamiseen. Palvelu on ilmainen, kun ostat tietyllä summalla. Sisustussuunnittelupalvelun paketit ovat:

  • KONSULTAATIO – arvo 100 €: Tapaaminen myymälässä tai etäyhteydellä, tarvittaessa kuvakollaasi ehdotukseen valituista kalusteista. Saat suunnitelman veloituksetta, kun hankit kalusteita 1 000 € arvosta.
  • STANDARD – arvo 700 €: Alkukartoitus ja tapaamiset myymälässä tai etäyhteydellä, pohjapiirros sekä kalusteluettelo kuvineen. Saat suunnitelman veloituksetta, kun hankit kalusteita 3 500 € arvosta.
  • PREMIUM – arvo 1200 €: Alkukartoitus ja tapaamiset myymälässä, etäyhteydellä tai asiakkaan kotona, pohjapiirros, kalusteluettelo kuvineen sekä 3D-kuvat. Saat suunnitelman veloituksetta, kun hankit kalusteita 7 500 € arvosta.

Tehdään yhdessä sisustusunelmistasi totta! – Tutustu Vepsäläisen sisustussuunnittelupalveluun ja lue lisää suunnittelupaketeistamme

5. Suunnittelija opastaa pitkäaikaisten hankintojen valinnassa – tee haaveistasi totta korottomalla ja kuluttomalla rahoituksellamme

Makuuhuoneen lämmin ja tunnelmallinen sisustus
Sisustusvinkki: Tummat värit saattavat pienentää tilaa, mutta makuuhuoneessa voi rohkeasti kokeilla erilaisia sävyjä, sillä tilan ei tarvitse näyttää isolta ja avaralta vaan tunnelmalliselta ja lämpöiseltä. Viimeistele tunnelma yhteensopivilla tekstiileillä.

Tarvitsetko uuden parisängyn tai ruokapöydän ja tuolit? Vai haluaisitko vihdoin hankkia kauan haaveilemasi klassikkonojatuolin? Etenkin isoissa hankinnoissa saattaa kaivata sisustussuunnittelijan apua. Valitsetpa sitten sängyn kovuutta, patjan paksuutta, päädyn verhoilua tai nojatuolin kangasta ja jalkamallia, päätöksiin saat tukea taitavilta ammattilaisiltamme. Rahoitusvaihtoehtomme tuovat joustavuutta isoihin hankintoihin.

Vepsäläisen tarjoamat rahoitusvaihtoehdot ovat Nousukausirahoitus ja Klarna. Nousukausirahoituksella saat maksuaikaa myymälässä tehdyille ostoksille jopa 60 kuukautta. Verkkokaupassa voit jakaa ostoksesi osiin aina 12 kuukauden ajaksi. Molemmissa rahoituksissa korot ja kulut ovat aina 0 €. Jaat siis vain ostoksesi sinulle sopiviin kuukausieriin – et maksa mistään ylimääräisestä.

Hyödynnä mahtava rahoitusetu!