Veeran ja Domin matka uuteen Puukotiin

Kaupallinen yhteistyö: Puukoti

Vehreälle Kivisillan alueelle valmistuu viihtyisä ja monimuotoinen kokonaisuus, jossa ovat kaikki hyvän elämän edellytykset. Asumisen tapahtuma pidetään 26.7.-7.8.2024. Tämä on Suomen seuratuin ensi vuoden asumisen tapahtuma, jonne ovat kaikki tervetulleita.

As Oy Keravan Kartanon Torppa koostuu kahdesta paritaloasunnosta, seitsemästä rivitaloasunnosta ja kymmenestä luhtitaloasunnosta. Sijainti on mitä mainioin– alue yhdistää Keravan kartanon juurevaa historiaa ja yhteisöllisyyttä.

Puukodin laadukkaat sisustusvalinnat ovat sisustussuunnittelija Weronika Kankaan valitsemia kokonaisuuksia.Puukodin harmonisissa sisustuskonsepteissa kantavana ajatuksena on Puukodin luonnonläheinen tapa rakentaa.Sisustuskonseptien suunnittelussa Weronika on huomioinut ajankohtaiset mieltymykset ja aikaa kestävät värivalinnat.

Keravan Kartanon moderneissa asunnoissa yhdistyvät oivallisesti ekologisuus ja energiatehokkuus. Nämä kaupunkikodit lämmitetään ekologisella maalämmöllä ja asunnot ovat parhaassa A – energialuokassa. Puukotien asunnot rakennetaan säältä suojassa Järvenpään omalla tehtaalla ja rakennustapamme on matalaa hiilijalanjäljeltään.

Katso videolta mitä asiakkaamme Veera ja Dom ajattelevat materiaaleista ja rakenteilla olevasta Puukodistaan.