Puukoti-ensiasunnon ostajalle kaksinkertainen veroetu

Kuva Espoon Vesimyllyn asunnosta
Kaupallinen yhteistyö: Puukoti. Kuva Espoon Vesimyllyn asunnosta. Tutustu Vesimyllyn vapaisiin asuntoihin.

Ensiasunnon ostaminen on iso ja tärkeä päätös, joka on monelle nyt ajankohtaisempi kuin koskaan. Taustalla on hallituksen tuore päätös poistaa ensiasunnon ostajan verovapaus. Käytännössä tämä tarkoittaa Puukodin asuntojen tapauksessa esimerkiksi As Oy Vantaan Viertolanpuiston 2–3 h+kt (47 m²), 199 900 euron velattoman myyntihinnan asunnossa 3 000 euron veroetua. Edun saa hyödynnettyä, kun ostaa asunnon ennen tulevaa vuodenvaihetta, jolloin ensiasunnon ostajan erityinen veroetu poistuu. Kodin ostopäätöstä helpottamaan ja tukemaan Puukoti tarjoaa nyt ensiasunnon ostajille loppuvuoden aikana veroedun kaksinkertaisena ja kaikkiin kohteisiimme. Kysy asuntomyyjiltämme tarkemmat tiedot kampanjasta ja veromuutoksen vaikutuksista.

Koska meillä kaikilla on yleensä rajallinen budjetti asunnon ostolle, täytyy ostajan punnita itselleen tärkeimmät asiat mitä tulevalta kodiltaan toivoo. Arvostatko enemmän kulkuyhteyksiä vai luonnon rauhaa? Omaa pihaa vai keskeistä sijaintia? Riittäisikö suurempi kaksio vai tehokas kolmio? Entä mikä hintataso on sellainen, jotta muullekin elämiselle jää riittävästi mahdollisuuksia?

Me Puukodilla emme halua, että ihmiset joutuvat tinkimään liiaksi toiveistaan ja haaveistaan. Haluamme, että mahdollisimman monella olisi varaa asua hyvin. Se onkin yrityksemme missio. Emme koskaan tingi työn ja rakennusmateriaalien laadusta, emmekä asuntojen ympäristöystävällisyydestä, yksilöllisyydestä, tyylikkyydestä ja toimivuudesta. Puukodin asunnoissa näyttäytyvät kaupunkiasumisen parhaat puolet sekä megatrendit kuten ekologisuus, siksi Puukoti onkin ollut monen ensiasunnon ostajan valinta.

Kuva Vantaan Viertolan puiston 2-3h, 47 m2 loft tunnelmaisesta asunnosta, jonka velaton hinta on 199 000 euroa.Tutustu tarkemmin.
Kuva Vantaan Viertolan puiston 2-3h, 47 m2 loft tunnelmaisesta asunnosta, jonka velaton hinta on 199 000 euroa. Tutustu tarkemmin.

Viisi vinkkiä ja syytä miksi Puukoti on erinomainen ensiasunto

  1. Uudessa Puukodissa sinun ei tarvitse miettiä tulevien korjausten vaikutusta vastikkeisiin tai yhtiölainoihin. Voit huoletta jättää tutustumatta yhtiön kunnossapitoselvitykseen, koska uusien Puukotien elinkaari on jopa 50 vuotta. Suuremmat korjaukset ovat edessä vasta kaukana tulevaisuudessa, jos silloinkaan. Puukodit rakennetaan laadukkaasti ja rakkaudella, perinteistä käsityötaitoa vaalien Järvenpään talotehtaassa säältä suojassa.
  2. Puukodin uudet asunnot ovat remonttivapaita. Sinun ei tarvitse miettiä rajallisen omarahoitusosuuden käyttämistä vanhan asunnon pintojen remontoimiseen, tyytyä vanhoihin kylpyhuoneen kaakeleihin tai kuluneisiin keittiökalusteisiin. Kaikki asuntojemme pintamateriaalit ovat sisustussuunnittelijan huolella valitsemia – laadukkaita ja aikaa kestäviä. Puukodissa vältät kalliiden remonttien kustannukset ja vaivan muuttamalla aidosti uuteen ja tyylikkääseen omaan kotiin.
  3. Puukodin asunnossa saat enemmän mitä neliömäärät paperilla kertovat. Asuntojen fiksusti mietityt tilaratkaisut takaavat, että hukkaneliöitä ei ole. Puukotien asumiskustannukset ovat kohtuulliset, koska asunnot ovat energiatehokkaita ja lämpenevät ekologisella maalämmöllä. Rakennusmateriaalina puu on ajaton ja sen arvostus vähäpäästöisenä luonnon materiaalina on kovassa nousussa.
  4. Uusi Puukoti on turvallinen ostos. Puukodin asunnot ovat RS-kohteita (rahalaitosten neuvottelukunnan suosittelema), joissa tehdään vuositarkastukset mahdollisten ongelmien varalta ja kohteille on asetettu turvaavat vakuudet, sekä vielä lisäsuojana on vakuutusyhtiön turva ongelmatilanteiden varalta. Käytetyssä asunnossa ei myyjältä välttämättä saa korvauksia, mikäli ongelmia myöhemmin vastaan tulisi. Omistusasuminen on ajan mittaan edullisin asumisen muoto, joka muun muassa kerryttää omaisuutta ja luo pysyvyyttä.
  5. Nyt on erinomainen aika ostaa Puukoti, sillä asuntojen hinnat ovat matalammalla kuin vuosikausiin. Ensi vuonna tarjonnan vähentyessä on odotuksissa hintojen kääntyminen uudelleen nousuun. Keskustelemme ja kuuntelemme mielellään toiveistasi ja tarpeistasi, sekä autamme halutessasi rahoituksen saamisessa yhdessä kumppanipankkiemme kanssa. Haluamme, että ensiasunnon osto on sinulle helppoa ja turvallista.
Kuva Vantaan Viertolan puiston 2-3h, 47 m2 loft asunnosta, joka valmistuu 30.11.2023
Kuva Vantaan Viertolan puiston 2-3h, 47 m2 loft asunnosta, joka valmistuu 30.11.2023. Hyödynnä ensiasunnon ostajan kaksinkertainen veroetu ennen kuin varainsiirtoveron muutos astuu voimaan 1.1.2024.

Ensiasunnoksi sopivia Puukoteja on rakenteilla esimerkiksi Vantaan Tikkurilan kupeessa Viertolassa, Espoon Oittaan ulkoilualueen vieressä Vesirattaanmäellä, Keravan Kivisillan alueella, Järvenpään keskustassa sekä Tampereella. Tutustu asuntoihimme ja ota yhteyttä: puukoti.fi