Sähkösopimus auttaa, kun avaimet katoavat

Avaimet maassa.
Kaupallinen yhteistyö: Energiapalveluyhtiö Väre

Silloin se iskee tajuntaan – avaimet ovat sisällä ja sinä ulkona. Tuttua monelle ja kallista lompakolle. Energiapalveluyhtiö Väre tarjoaa kuluttaja-asiakkailleen rahanarvoisen edun – Avainturva-vakuutuksen, joka pelastaa avainten kadotessa tai unohtuessa.

Kun valitset sähkösopimusta, ajattelet todennäköisesti sähkön hintaa ja energiatehokkuutta. Entäpä jos sähkösopimuksesi voisi tarjota sinulle enemmän? Väre tarjoaa asiakkailleen jatkuvia ja kausittain vaihtuvia asiakasetuja, jotta elämästä tulisi edes asteen verran huolettomampaa. Yksi elämää helpottavista Väreen tarjoamista asiakaseduista on Avainturva-vakuutus.

”Ovikello soi ja menin avaamaan. Ihmettelin, miksi vaimo ei tullut omilla avaimilla sisään, mutta ne olivat kadonneet. Etsittiin avaimia pitkä tovi ja kun niitä ei löytynyt, piti myöntää, että nyt lähtee lukot vaihtoon.”
-Väreen Avainturva-vakuutusta hyödyntänyt asiakas

Avainturvaa koko perheelle

Väreen sähkönmyynnin kuluttaja-asiakkaana saat Avainturva-vakuutuksen käyttöösi heti sopimuksen tehtyäsi. Vakuutus korvaa ovien avaamisesta sekä avaimien tai lukkojen uusiutumisesta aiheutuvia kustannuksia avainten unohtuessa, kadotessa tai esimerkiksi murron tai varkauden seurauksena.

Avainturva-vakuutus on voimassa asiakkaan asunnossa, johon hänellä on voimassa oleva Väreen sähkönmyyntisopimus. Vakuutus kattaa myös henkilöauton avaimet, mikäli sinulta löytyy Väreen sähkösopimus joko asuntoosi tai vapaa-ajan asuntoosi. Avainturva-vakuutus tarjoaa turvaa koko perheelle, sillä se kattaa myös, mikäli vahinko tapahtuu asunnon muille asujille. Vakuutettuja ovat vakuutetun asiakkaan lisäksi puoliso tai avopuoliso ja alle- 18-vuotiaat lapset, kun he asuvat vakuutetussa asunnossa.

”Meidän ajokortillinen 17-vuotiaamme oli ajelulla, pysäytti auton, laittoi oven kiinni ja se napsahti lukkoon. Saman tien hän muisti, että sekä auton avaimet, että epäonneksi myös vara-avaimet ovat sisällä. Ei auttanut, kuin laittaa uudet avaimet tilaukseen.”
 -Väreen Avainturva-vakuutusta hyödyntänyt asiakas

Valitse itsellesi sopiva sähkösopimus ja lunasta ilmainen Avainturva-etu!

Avainturva-vakuutus korvaa kuluja enintään 500 euroon saakka, ilman omavastuuta. Vakuutuksesta korvataan kalenterivuoden aikana korkeintaan yksi vahinko vakuutettua kohden. Avainten katoaminen on aina stressaavaa, mutta korvausten hakeminen on helppoa ja sujuvaa. Vahingon sattuessa voit ilmoittaa helposti verkkosivujen kautta tapahtuneesta vakuutusyhtiölle.

”Vahinkoilmoituksen tekeminen oli verkkosivujen kautta kätevää. Kuittien lähettämisen jälkeen korvaus tuli todella nopeasti tilille. Avainturvalla perheemme säästi yli 400 € kustannukset! Erityisen hieno etu.”
 -Väreen Avainturva-vakuutusta hyödyntänyt asiakas

 

Elämässä tulee aina yllättäviä tilanteita vastaan, mutta anna sähkösopimuksen auttaa. Valitsemalla Väreen sähkösopimuksen, saat veloituksetta turvan avainten katoamisen tai unohtamisen varalle.

Tutustu sähkösopimukseen kuuluvaan Avainturvaan täältä.