Tunnista sähkösyöpöt ja pysy budjetissa energiasovelluksen avulla

Säästöpossu istumassa patterin päällä.
Kaupallinen yhteistyö: Väre

Jokaisen kotitalouden sähkönkulutuksen seuranta on muuttunut energiasovellusten avulla helpommaksi kuin koskaan aikaisemmin. Markkinoiden parhaaksi arvosteltu Väppi®-energiasovellus* varmistaa, että tiedät mistä sähkölaskusi koostuu ja auttaa taloutesi budjetinhallinnassa.

Tunnista kodin yllättävät sähkösyöpöt

Ensimmäinen askel sähkönkulutuksen hallintaan on ymmärtää, mihin sähköä todella taloudessanne käytetään. Tiedätkö, mitkä laitteet kuluttavat eniten sähköä kodissasi? Aktiivinen sähkönkulutuksen seuraaminen auttaa sinua tunnistamaan kotisi yllättävät sähkösyöpöt. Ovatko vanhat laitteesi energiatehottomia, viallisia tai jääkö laitteita turhaan päälle? Väppi-palvelussa näet sähkönkulutuksesi tunti-, päivä-, kuukausi- ja vuositasolla, jolloin voit nopeallakin vilkaisulla tunnistaa kotisi sähköpiikit ja sitä kautta piilossa olevat sähkösyöpöt.

Kiinnostaako sähkönkulutuksesi, mutta sinulla ei ole vielä Väppi-sovellusta? Testaa laskuria!

Energiasovellus taloudenhallinnan apuna

Väreen oma applikaatio Väppi.

Välty yllättäviltä sähkölaskuilta ja hyödynnä energiasovelluksen kulutusvahteja. Väppi-sovelluksessa voit asettaa omalle taloudelle sopivan

  • budjettivahdin, jolloin saat ilmoituksen heti, mikäli asettamasi euromääräinen budjetti on ylittymässä
  • kulutusvahdin, jolloin sovellus ilmoittaa, jos sähkönkulutuksesi ylittää tai alittaa asettamasi raja-arvon
  • markkinahintavahdin, jolloin saat ilmoituksen, kun sähkön pörssihinta ylittää valitsemasi senttihinnan.

Väppi auttaa sinua tunnistamaan energiankulutustottumuksesi ja tarjoaa vinkkejä, kuinka voit muokata omia kulutustottumuksiasi ympäristöystävällisemmäksi ja energiatehokkaammaksi. Näet kulutuksesi perusteella myös kuukausittaisen hiilijalanjälkesi, jotta voit tehdä tietoisempia valintoja vähentääksesi ympäristövaikutuksiasi.

Valitse sinulle sopivin sähkösopimus ja saat Väppi-sovelluksen käyttöösi!

Väreen asiakkaana Väppi aina käytössäsi

Valjasta Väppi® taloutesi energiatehokkuuden ja budjetinhallinnan tueksi. Väreen asiakkaana voit seurata sovelluksen avulla sähkönkulutustasi missä ja milloin tahansa, joko mobiilissa tai selaimen kautta. Voit katsoa tämän hetken markkinahinnan, selata hintahistoriaasi tai tarkastaa kuukauden yhteenvedon sähkönkulutuksestasi yhden napin painalluksella. Sovelluksen kautta näet mistä sähkölaskusi todella koostuu.

Älä anna sähkönkulutuksesi olla arvoitus – valitse Väppi ja ota taloutesi energiankulutus haltuusi!

 

*AppStore ja Google Play sovelluskauppojen keskiarvolla. 1.11.2023