Seuraa

Emmi Hyvärinen

Asuntomyyjä
Puh. 0401540889

Myynnin moniosaaja - Vellamo LKV Perustaja.

Emmi Hyvärinen on tarkkaavainen hän ottaa hienosti huomioon laajan asiakas verkostonsa ainutlaatuiset tarpeet. Hän on erittäin järjestelmällinen tuotantotalouden insinööri. Emmillä on laajat verkostot ympäri suomea erityisesti pääkaupunkiseudulla, sekä kotikaupungissaan Tampereella. Emmin verkostot ulottuvat aina Aasiaan asti.

Hän käyttää päivittäisessä työssään ammattitaitoisesti sosiaalista mediaa ja on sielä missä tapahtuu. Myönteinen asenne tuo tuloksia. Emmi on erikoistunut kiinteistöihin mutta portfolio on kuitenkin kirjava, ja Emmi myy ripeällä otteella kohteen kuin kohteen. Arkkitehti perheessä kasvaneena hän on ollut jo nuoruudestaan asti mukana kiinteistöalan kuvioissa.

Työn lähtökohtana on aina aikaansaava tekeminen, asiantuntijuus ja asiakaspalvelu. Emmi on energinen, tehokas ja aina asiakkaiden tavoitettavissa, ja hänen tyytyväinen asiakaskuntansa koostuu niin yksityistalouksista kuin kansainvälisistä yrityksistä. Laadukas tekeminen on tulosten tae. Vellamo LKV:n palvelukonsepti korostaa myös Emmin tekemisen tyyliä, sillä tässä työssä asiakas on kaiken keskiössä.

Luottamus ja arvostus ovat asiakassuhteessa tärkeimpiä, ja ne vievät kohti yhteistä tavoitetta.

Sales specialist - Vellamo LKV Founder.

Emmi Hyvärinen is attentive, she takes great care of the excellent needs of her extensive customer network. He is a very systematic production economy engineer. Emmi has extensive networks all over Finland, especially in the capital region and in her hometown Tampere.

He uses social media professionally in his work and is right where it's happening. A positive attitude brings results. Emmi is specialized in real estate, but the portfolio is nevertheless varied, and Emmi sells quickly as a target. Growing up in a family of architects, he has been involved in the real estate industry since his youth.

The starting point of the work is always productive work, expertise and customer service. Emmi is energetic, efficient and always reachable, and her customer base includes both private households and companies. High-quality work is a guarantee of results. Vellamo LKV's service concept also tasted like Emmi's style, because in this work the customer is at the center of everything.

Trust and appreciation are the most important in a customer relationship, and they lead towards a common goal.

040 154 0889 email: emmi@vellamolkv.fi IG & TikTok: @emmivellamolkv

vellamolkv.fi

LIVE YOUR DREAM !

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi (äidinkieli) Englanti, Bahasa Indonesia

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Emmi on ammattilainen isolla A:lla ja kaikenlisäksi ihan huipputyyppi. Emmistä välittyy aito kiinnostus asiakasta ja asiakkaan tilannetta kohtaan ja hän myyntitilanteessa on ammattitaidollaan niin myyjän kuin ostajankin asialla. Emmillä on aktiivinen ja nykyaikainen myyntiote, hän on luotettava ja hän todellakin laittaa rattaat pyörimään heti. Vahvasuositus"

Hanna ja Joni - Myyjä

"Pyysimme Emmiä avuksi, kun olimme aikeissa ostaa omakotitaloa ja tilanne vaikutti siltä, että tarvitsemme ammattilaisen neuvoja. Teimme ostotoimeksianto sopimuksen Vellamo LKV kanssa. Emmi laittoi heti tuulemaan ja saatiin eri vaiheiden jälkeen tarjous hiottua maaliin ja kaupat talosta tehtyä. Ilman Emmin apua olisi kaupat jäänyt kyllä tekemättä ja oli huippua tehdä ensimmäistä talokauppaa ammattilaisen avustamana."

Hiltuset - Ostajat

"Kiitos Emmi sekä lahjasta sekä koko kauppa prosessista ! Kaikki meni niin sujuvasti kuin mahdollista, ja meille oli hurjasti hyötyä sinun ammattitaidosta. Pidit ohjat käsissä taitavasti alusta loppuun."

Anna ja Elias - Myyjät

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää