VALOLKV

Kiinteistönvälityksen kaikki palvelut ilolla ja rautaisella ammattitaidolla. Toimialueemme on koko Uusimaa sekä Päijät-Häme. Meidät saa aina kiinni päivystysnumerostamme 040 5515855. Pyydä meidät maksuttomalle arviokäynnille!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Liedontie 8, 04600 Mäntsälä

Puh: 040 5515855

Avoinna

Olemme toimistolla aina sovitusti, ota yhteyttä!

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Taustaa ja toiminta-ajatusta

VALOLKV Oy, raikasta, rehellistä ja asiakaslähtöistä välitystyötä yhteensä yli 20 vuoden kokemuksella.

Meidän kaikkien toimintatapamme on asiakaslähtöinen, lämmin ja inhimillinen, ehkä juuri siksi työskentelemme niin hyvin yhdessä. Palvelemme sinua ilolla ja rautaisella ammattitaidolla!

Koemme, että tärkeintä välitystyössä ovat ihmiset, niin myyjät kuin ostajat. Unohtamatta ammattirakentajia, jotka toteuttavat haaveet uudesta kodista toisille. Sinä olet meille tärkeä.

Kun olet myymässä kotiasi ja luotat kotisi myynnin meidän käsiimme, ajattelemme, että tämä ei ole sopimusten tekoa tai palkkioita, vaan elämää. Elämä voi tuoda eteen, mitä milloinkin, emmekä siksi sido sinua määräaikaisiin sopimuksiin ja ylimääräisiin kuluihin.

Valitessasi meidät olet hyvissä ja välittävissä käsissä. Me haluamme tehdä asiat oikein, perusteellisesti ja ammattitaidolla, inhimillisesti. Siksi me olemme turvallinen ja luotettava valinta, kun asunnon vaihto tulee ajankohtaiseksi.