Seuraa

Janne Pihlajaharju

KTM, LKV
Puh. 0505475147

Yli 23 vuoden kokemuksella ja huippukoulutuksella olen paras välittäjä myymään ja vuokraamaan asuntosi kovemmalla hinnalla kuin kiinteistönvälitysfirmat keskimäärin, Seuraavassa kysymyslistaus siitä, miksi olen kehittynyt ammattilaiseksi työssäni:

1) onko välittäjälläsi LKV-tutkintoa?

2) Onko välittäjälläsi kaupallista yliopistotason markkinoinnillista koulutusta (asiakaspalvelumarkkinointi pääopiskelusuunta)?

3) Onko välittäjälläsi rakennusalan kokemusta ? Itselläni 6 vuoden kokemus Herrala talojen myynnistä (tiedän aidosti esim. asuntojen rakenteista, talosi u-arvoista, seinärakenteista yms.).

Onko välittäjälläsi huipputasoinen myyntikoulutus? Olen asiakas-markkinointiin erikoistunut Kauppatieteiden maisteri, joka on käynyt myös Trainer's Housen ja Skandia Lifen korkeatasoiset myyntikoulutukset.

4) Onko välittäjälläsi asuntojen ja liiketilojen myynnistä ja vuokrauksesta 21 vuoden kokemusta?

5) Käyttääkö välittäjäsi omistajaa mukana asunnon/liiketilan katselemisessa asiakkaan tullessa toisen kerran kohteeseen (yleensä hyvä uudiskohteissa, omakotitaloissa ja liiketiloissa)?

6) Pystyykö välittäjänne ottamaan yhtä hyvät kuvat kuin firmani (käytän ensikuvana mm. parasta asunnon tiloja esittelevää kuvaa)? Valokuvausfirma on on mielestäni markkinoiden paras: https://www.realest3.com

Mikäli haluat näitä asioita välittäjältäsi, kannattaa meidän aloittaa yhteistyö. Nykyään 95 % ihmiset käyvät kohteen läpi netissä, joten ensivaikutelma siellä ja asiakkaan kävellessä sisään ovat ne tärkeimmät asiat! Välityspalkkioon sisältyvän stailauksen, markkinoiden parhaan asuntojen valokuvauksen ja huippulaadukkaan editoinnin avulla pystymme ottamaan kohteestanne markkinoiden kiinnostavimmat asiakkaita houkuttelevat kuvat ja apuna voidaan käyttää mahdollisesti asiakkaan ottamia kesäkuvia yms. Ja kun ovella odottaa pitkällä kokemuksella ja koulutuksella varustettu ammattilainen, kaupat syntyvät keskimääräistä varmemmin ja paremmalla hinnalla!

Lisäksi STAILAAMME kohteen myynti/vuokrauskuntoon jokaisessa toimeksiannossa (perusstailaus: kukkia, kynttilöitä jne.). Asuntonne myynnissä myös mahdollista toteuttaa myös kunnollinen 2000-3000 euron ammattistailaus Riia Rauhalan kautta: https://riiarauhala.fi. Kauttani saat myös aidosti laadukkaat monet muut muuttamiseen, remontointiin ja rakentamiseen liittyvät palvelut.

Eli räätälöin sinulle palvelun, jossa voit rauhassa luottaa ammattilaisen toimintaan.Myös palkkioni on kokonaisedullinen. Ja voit sen jälkeen unelmoida seuraavasta kohteestasi.

Ota rohkeasti yhteyttä, et tule pettymään!

Rakkaudella asuntosi välittämiseen,

Janne Pihlajaharju Kiinteistönvälittäjä, KTM, LKV p. 050 547 5147 myynti@unelma-asunnot.fi Unelma-asunnot LKV

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti hyvin sujuva vuoden Usassa asutun vuoden johdosta, ruotsi

Erityisosaaminen

Olen erityisen hyvä kuuntelemaan ihmisten tarpeita. Olenkin voittanutkin useita myyntipalkintoja eri firmoissa tämän osaamisen ansiosta. Esimerkiksi Herrala-taloissa olin vuoden ykkösmyyjä 25 myyjän joukossa vuonna 2012. Aiemmin olen ollut myös kärkiisijoilla Habitan ja Suomen Huoneistoketjun myyntiorganisaatioissa. Nyt Unelma-asunnoissa joka kohteen erityisstailaamisen, upeiden valokuvien ja ammattitasoisen myyntityön vuoksi olemme kaksinkertaistaneet liikevaihtomme yhdessä Jani Nyrhisen kanssa vuosien 2020 ja 2021 aikana.

Esittelyvideo