Hannele Laurila

Yrittäjä, LKV, LVV
Puh. +358505907115

Kiinteistönvälitysalalla olen toiminut jo kuusi vuotta ja kouluttautunut suorittamalla virallisen tutkinnon (LKV, LVV) v. 2019. Yritykselläni on ministeriön virallinen lupa (AVI) harjoittaa kiinteistönvälitystä. Tunne Kodit on myös Suomen kiinteistönvälitys ry (SKVL) ja Suomen Yrittäjät jäsenyritys. Yritykseni on perustettu vuonna 2000 ja markkinointinimi on vuodelta 2019.

Tunne ja vankka ammattitaito ovat yhdistelmä, joka heijastuu aina kokonaisvaltaisesti työni lopputulokseen ja on myös asiakkaan etu. Tärkein arvoni on rehellisyys ja olla aina lupaustensa arvoinen.

​Sosiaalisen median hyödyntäminen on tärkeä osa myyntityötäni. Uskon, että rakkauteni markkinointiin ja tuotteistukseen näkyy myös myynnin tehokkuutena. Ja se luonnollisesti on aina myös asiakkaan etu!

​Luonto ja vesistöt, liikkuminen koirani kanssa ja kotini sijainti ovat minulle tärkeitä arvoja. Arvoni ovat vahvasti vaikuttaneet myös erikoistumiseeni mökkien ja järvikiinteistöjen välittämiseen. On siis luontevaa, että toimistoni sijaitsee Asikkalassa, luonnonkauniin Päijänteen rannalla.

Harrastuksista sisustaminen ja valokuvaus ovat lähellä sydäntäni.

​Myyn omakoti- kerros- ja rivitalohuoneistojen lisäksi myös uudiskohteita. Ihmiset ovat erilaisia ja sydämen asiani on löytää juuri asiakkaan näköinen koti. Jokainen koti on tärkeä!

Kun etsit luovaa, luotettavaa ja ahkeraa kumppania, ota yhteyttä!

Olen sinua ja toiveitasi varten! Hannele Laurila, laillistettu kiinteistönvälittäjä, yrittäjä Tunne Kodit

​Koteja suurella sydämellä- sinulle.

Ota yhteyttä välittäjään