Tunne Kodit Lkv

Tunne Kodit LKV

Tarjoamme kiinteistövälitystä Päijät-Hämeen alueella sekä myös Uudellamaalla yhteistyökumppaniemme avulla. Vahvuutenamme on myydä ja välittää myös vapaa-ajan asuntoja vahvan aluetuntemukseemme nojaten. Toimistomme sijaitsee Asikkalassa Päijänteen vesistön alueella. Olemme erikoistuneita mökkien ja järvikiinteistöjen välittämiseen. Alueen ja vesistön tuntemisesta on etua myyntityössämme.

Tunne Kodit LKV tarjoaa asiakkailleen laadukasta, asiantuntevaa ja henkilökohtaista palvelua suurella sydämellä. Henkilöstömme koostuu luovista mainosalan rautaisista ammattilaisista ja rakennus- ja kaavoitusalan osaavista taitajista, joilla on vuosien kokemus kiinteistöjen myynnistä, välittämisestä ja konsultoinnista. Panostamme laadukkaisiin valokuviin ja videoihin tuomalla välitettävästä kohteesta parhaat puolet esille.

Asiakas on meille tärkeä

Noudatamme hyvää välitystapaa ja kuuntelemme asiakkaan toiveita. Meillä on vahva tunne ja näkemys kodista. Koti ei ole vain paikka, missä olla, vaan lisäksi koti on tunne ja paikka, jossa tuntea.

Palveluhinnastomme:

Vähimmäispalkkiomme: 2800€ kokonaishinnasta sisältäen arvonlisäveron 24%. Välityspalkkiomme: 3,0 - 4,96% velattomasta kauppahinnasta sopimuksen mukaan (sis. alv 24%).

Yhteystiedot

Isonkivenkärjentie 64, 17200 Vääksy

Puh: 050 590 7115

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät