TOI Group Oy

Kiinteistönvälitys asuntovuokraus

Yrityksemme palvelee asiakkaita asuntovuokrauksen, kiinteistönvälityksen sekä toimitilavälityksen parissa Lahdessa. Yksityinen välitysliike, ketjuista ja pankeista riippumaton kiinteistönvälittäjä. Omistajilla Mika Ilosella ja Juhani Ojalalla on vuosien kokemus asuntovuokrauksesta, kiinteistönvälityksestä, isännöinnistä sekä taloyhtiöiden hallitustyöskentelystä.

Olemme suorittaneet alalla vaaditut LKV tutkinnot sekä isännöinnin ammattitutkinnot IAT. Panostamme asiakaspalveluun, luottamukseen sekä hinnoittelun oikeellisuuteen. Tutustumme kohteisiin huolella ja teemme asiakkaidemme kannalta turvallista kiinteistönvälitystä. Osaamista on kertynyt vuosien saatossa myös kiinteistöjen sekä taloyhtiöiden ylläpidon ja hallinnon saralta eikä rakennuttaminen ja korjausrakentaminen ole vierasta.

Terveisin Mika Ilonen & Juhani Ojala. Team Ojala & Ilonen TOI

Yhteystiedot

Päijänteenkatu 1 B 49, 15140 Lahti

Puh: 044 979 1635

Avoinna

Mika Ilonen 044 979 1635 LKV, LVV, IAT

Juhani Ojala 045 213 7363 LKV, LVV, IAT

Facebook

TOI Group Oy

Nettisivut

www.toigroup.eu

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Kiinteistönvälittäjä Lahti

Mika Ilonen ja Juhani Ojala palvelevat asiakkaita kiinteistönvälityksen sekä asuntovuokrauksen parissa 23 vuoden kokemuksella Lahdessa. Kaikki kohteita emme tällä hetkellä ehdi ottaa kiinteistönvälitykseen tai asunto vuokraukseen. Kiinteistönvälitys ja asuntovuokraus TOi Group OY.