Sp-Koti Lohja | Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy

Sp-Koti Lohja / Länsi-Uudenmaan Asuntovälitys Oy LKV

Asiakastyytyväisyytemme perusta on aina ollut paikkakunnan vahva tuntemus. Siitä pidämme ylpeydellä kiinni myös Lohjalla. Upeista järvimaisemistaan tunnetun kaupungin alueella sinua palvelee loistelias asunto- ja kiinteistökaupan joukkueemme. He tuntevat Lohjan monipuoliset asuinalueet, kohteet ja asuntomarkkinan vuosien kokemuksella.

Takaamme, että valitessasi Sp-Koti Lohjan kumppaniksesi asuntokaupoille, saat aina ammattitaitoista ja luotettavaa palvelua. Asuntojen välittämisen lisäksi asiantuntemuksemme ytimessä on kohteiden arviointitoiminta. Saat meiltä vaivattomasti arviolausunnon omaisuudestasi kaikkiin elämäntilanteisiin.

Kaiken tekemisemme perustana on ehdoton rehellisyys sekä tehokas ja tuloksellinen toiminta asiakkaidemme hyväksi. Yhteistyö omistajamme Länsi-Uudenmaan Säästöpankin kanssa varmistaa sen, että asuntokaupat sujuvat aina mutkattomasti ja turvallisesti.

Toimistomme sijaitsee Länsi-Uudenmaan Säästöpankin tiloissa Laurinkadun varrella.

Yhteystiedot

Laurinkatu 48 (Säästöpankin konttori), 08100 Lohja

Puh: 010 322 93 50

Ota yhteyttä

Yrityksen välittäjät

Sp-Koti

Sp-Koti on franchising-periaatteella toimiva kiinteistönvälitysketju, joka muodostuu itsenäisistä, paikallisista yrityksistä. Ketjua johtaa Sp-Koti Oy, ketjun keskusyksikkö, jonka omistavat Säästöpankkiryhmään kuuluvat Säästöpankit.

Sp-Koti Oy