Soul LKV

Meille kotisi on yksi tärkeimmistä, eikä yksi tuhansista - ja se näkyy myös lopputuloksessa

Uskomme, että työmme tuloksellisuus ja helppous toimia kanssamme ovat johtaneet siihen, että asiakkaamme palaavat yhä uudestaan ja suosittelevat meitä eteenpäin. Haluamme olla suositusten arvoisia ja siksi teemme työtämme yhtä suurella antaumuksella joka päivä.

Meille asiakastyytyväisyys ja toiminnan laadukkuus ovat ensiarvoisen tärkeitä. Paneudumme jokaiseen toimeksiantoon huolellisesti ja määrätietoisesti. Tutkimme myös markkinaa ja sen muutoksia ja kehitystä johdonmukaisesti. Pysymällä aallonharjalla voimme tarjota asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua.

Kauttamme onnistuvat niin kiinteistöjen, huoneistojen kuin liiketilojenkin myynti ja vuokraus. Olemme mielellämme apunasi myös ostossa. Annamme jokaiselle kohteelle yksilöllisen markkinointi- ja välitystarjouksen. Arviokäynti myyntiä, vuokrausta tai ostoa varten on maksuton ja sitoumukseton. Käynnistämis- tai peruutusmaksuja ei ole, joten maksat vain tuloksista.

Siitä hetkestä kun on kätelty, otamme asiasi hoitoon täydellä sielulla. Sitä on Soul.

Yhteystiedot

Konepajankuja 1, 00510 Helsinki

Puh: 040 509 7238

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Oikotie on osa Schibsted Marketplaces -konsernia. Schibsted News Media AB ja Schibsted ASA vastaavat tietojesi käsittelystä tällä sivustolla. Lue lisää