Heikki Vahteristo

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiLAT, partner, kaupanvahvistaja
Puh. 0440123220

Ota yhteyttä välittäjään

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Ensitapaamisesta kaupantekoon kaikki sujui loistavasti! Erityisesti asiantuntemus, ihmisläheisyys ja ammattitaito. Vaikea parantaa."

Janne Saarivuori - myyjä

"Todella hyvää asiakaspalvelua! Ihan paras välittäjä!"

Myyjä - Rauma

"Koko kaupanteko sujui ilman mitään ongelmia."

Ostaja - Rauma

"Aivan mahtava tyyppi työlleen omistautunut ja aina ystävällinen!"

Myyjä - Rauma

"Hyvä asiakaspalvelija! Heikki vastasi nopeasti ja asiallisesti kysymyksiin. Miellyttävä käytös, asiat hoituivat hyvin koko prosessin aikana. Kiitos!"

Myyjä - Rauma

"Heikin kanssa kaikki sujui todella hyvin. Ensi näytöstä viimeisiin kaupantekovaiheisiin asti kaikki sujui mutkattomasti, luotettavasti ja hyvällä fiiliksellä. Erityisesti arvostan, miten Heikki huomioi meidät ensiasunnon ostajat kysyen ja kertoen asioita, joita emme itse välttämättä olisi edes huomanneet. Ystävällinen ja lämmin ammattilainen täysin oikealla alalla. Käännymme jatkossa ehdottomasti Heikin puoleen asunnon osto- ja myyntiaikeissa."

Ostaja - Rauma

"Heikki ymmärsi että olemme asunnon ensiostajia ja huolehti että pysymme kartalla ja että tiedämme kaiken mitä tarvitsee. Kauppa sujui mutkattomasti."

Ostaja - Rauma

"Heikki on todella aktiivinen ja mukava välittäjä."

Myyjä - Rauma

"Heikki on aktiivinen, osaava ja kaikinpuolin hyvä välittäjä. Voin suositella lämpimästi!"

Myyjä - Rauma

"Kaikki sujui niinkuin piti, ja nopealla aikataululla. Välittäjä oli koko ajan tavoitettavissa - milloin vain sai soittaa ja kysyä jos oli kysyttävää. Lisäksi nykyaikaista toimintaa kuvineen, esitteineen, myynti-ilmoituksineen ja jopa whatsapp-ryhmän perustamisineen. Toiminta ihan Täys kymppi!"

Myyjä - Rauma

"Välittäjä josta sai heti vaikutelman, että on kiinnostunut asiakkaasta. Sai aina vastauksen jos oli kysyttävää ja jaksoi olla positiivinen vaikka itsellä oli välillä "mieli maassa". Tiedän keneen otan yhteyttä kun seuraavaksi tarvitsen kiinteistönvälittäjää."

Myyjä - Kaaro

"Hyvää ja ystävällistä palvelua."

Ostaja - Rauma

"Erittäin hyvä palvelu."

Myyjä - Rauma

"Ihan PARAS välittäjä!"

Myyjä - Rauma