Saaren kiinteistönvälitys

Lauttasaarelaista kiinteistönvälitystä

Merellinen Lauttasaari on kotipaikkamme, toimisto sijaitsee osoitteessa Otavantie 3. Tavoitat meidät 050 543 6443 tai mia.tarkiainen@saarenlkv.fi.

Lauttasaaren vahva paikallistuntemus ja pitkä myyntikokemus ovat osaamisen takana. Innostumme jokaisesta myyntikohteesta ja teemme töitä parhaan lopputuloksen saamiseksi. Meille se tarkoittaa hyvän myyntihinnan lisäksi myös tyytyväisiä asiakkaita!

Yhteystiedot

Otavantie 3, 00200 Helsinki

Puh: 050 5436443

Avoinna

Olemme hyvin tavoitettavissa ja vastaamme saman päivän aikana kyselyyn.

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Kiinteistönvälitystä Lauttasaaressa

Olemme Lauttasaaressa toimiva kiinteistönvälitystoimisto, merellinen Lauttasaari on vahvinta osaamistamme, toimimme myös koko eteläisen ja läntisen Helsingin alueella palvellen asiakkaita kodin myymiseen liittyvissä asioissa.

Vastaamme nopeasti tiedusteluun, hyvä asiakaskokemus on meille tärkeä ja hoidamme sovitut asiat alusta loppuun, laillistetun kiinteistönvälittäjän toimesta. Työtä teemme innostuneena jokaisesta kohteesta, voisimmeko auttaa juuri sinua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä jo tänään, asuntosi arvon määrittäminen ja myynnin suunnittelu on maksutonta!

Välityspalkkiomme on 2,8% asunnon velattomasta myyntihinnasta sis.alv. ja se sisältää täyden palvelun ja markkinoinnin. Emme laskuta erillistä aloitusmaksua tai asiakirjakuluja. Ei kuluja jos ei kauppaa.