Saaren kiinteistönvälitys

Lauttasaarelaista kiinteistönvälitystä

Merellinen Lauttasaari on kotipaikkamme, toimisto sijaitsee osoitteessa Otavantie 3. Keskitymme Lauttasaaren asuntoihin ja olemmekin nopeasti hoitamassa myyntiä omalla saarella.

Lauttasaaren vahva paikallistuntemus ja pitkä myyntikokemus ovat osaamisen takana. Innostumme jokaisesta myyntikohteesta ja teemme töitä parhaan lopputuloksen saamiseksi. Meille se tarkoittaa hyvän myyntihinnan lisäksi myös aina tyytyväisiä kaupan osapuolia!

Välityspalkkiomme on Lauttasaaressa 1.8 % sisältäen alvin ja kaiken laadukkaaseen markkinointiin tarvittavan. Myyntikohteet julkaistaan Oikotiellä ja Etuovessa ja lisäksi käytämme paljon digitaalista mainontaa Instagramin ja Facebookin puolella. Välityspalkkiossa on mukana myös asiakirjakulut sekä kaupan kulut Dias-palvelusta. Teemme aina tyhjiin asuntoihin digistailauksen jolloin huoneet saavat mittasuhteet, ja ostajat näkevät parhaiten niiden potentiaalin.

Jos arvostat henkilökohtaista ja laadukasta asiakaspalvelua otathan yhteyttä! Teemme ilmaisen arviokäynnin ja jos pidit myyntisuunnitelmasta ja näkemyksestä alamme pian myymään sinun asuntoa. Uskomme ahkeraan tekemiseen ja hyvään asiakaspalveluun. Hyvä välitystapa ohjaa toimintaa ja tuo turvallisen asuntokaupan sinulle.

Mia, Kiinteistönvälittäjäsi Lauttasaaressa

Yhteystiedot

Otavantie 3, 00200 Helsinki

Puh: 050 5436443

Avoinna

Olemme hyvin tavoitettavissa ja vastaamme saman päivän aikana kyselyyn.

Ota yhteyttä

Yrityksen ilmoitukset

Yrityksen välittäjät

Kiinteistönvälitystä Lauttasaaressa

Olemme Lauttasaaressa toimiva kiinteistönvälitystoimisto, merellinen Lauttasaari on vahvinta osaamistamme, toimimme myös koko eteläisen ja läntisen Helsingin alueella palvellen asiakkaita kodin myymiseen liittyvissä asioissa.

Vastaamme nopeasti tiedusteluun, hyvä asiakaskokemus on meille tärkeä ja hoidamme sovitut asiat alusta loppuun, laillistetun kiinteistönvälittäjän toimesta. Työtä teemme innostuneena jokaisesta kohteesta, voisimmeko auttaa juuri sinua asuntoasioissa?

Ota yhteyttä jo tänään, asuntosi arvon määrittäminen ja myynnin suunnittelu on maksutonta!