Seuraa

Marie Ahola

Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. 0413114535

Kiinteistönvälittäjänä teen työtä täydellä sydämellä ja kohtaan jokaisen asiakkaan positiivisella asenteellaani. On kunnia saada olla osa teidän tärkeimpiä kauppoja!

Inhimillinen ote välitystyöhön on muotoutunut osin luonnostaan aktiivisen persoonani kautta - osin eri palvelualojen kattavan kokemukseni pohjalta. Urapolku asiakastyön parissa on vienyt minut ympäri maailmaa ja tänäkin päivänä kiinteistönvälittäjän työssä parasta on aina uusien ihmisten kohtaaminen.

Asiakkaani minusta: ”Marien ensiluokkaisesta palvelusta kertoo monet pitkäkestoiset asiakassuhteet sekä toimeksiannot, joista suurin osa tulee suositusten kautta. Kun työskentelet Marien kanssa, voit odottaa vahvaa asiantuntijuutta, täyttä omistautumista parhaan tuloksen saavuttamiseksi ja ripeää otetta, jossa sovitut asiat hoidetaan paremmin kuin hyvin. Marie on kaksikielinen ja palvelee sinua sujuvasti suomeksi, ruotsiksi sekä englanniksi.” Aktiivinen elämäntyyli näkyy myös vapaalle vaihtaessa ja vapaa-aikani kuluu usein kodin projektien parissa, muun muassa puutarhaa ja 100-vuotiasta omakotitaloa laittaen. Arkeen mahtuu myös lenkit perhoskoirien kanssa sekä matkailua maailmalle ja omalle kesämökille.

Olethan yhteydessä kun harkitset asunnon vaihtoa! Ystävällisin terveisin, Marie Puh. 041 311 4535 marie.ahola@roof.fi

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, ruotsi, englanti

Erityisosaaminen

Asunto-osakkeet, kiinteistöt, perikunnat, rantakiinteistöt, vanhat hirsitalot.
DIAS- sähköiset kaupat.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kiitämme vinkeistä ja erittäin mahtavasta palveluistasi! Oli oikein mukava tehdä kanssasi yhteistyötä???"

Ostaja