Seuraa

Santeri Carlsson

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT
Puh. 0502106

6 vuotta välitysalalla toimineelle Santerille asunnot ovat elämäntapa. Vuodessa asuntoja välittyy noin 50-70, ja omakin koti on ehtinyt vaihtua tähän mennessä jo viidesti. Yli 14 vuoden kokemus myynnin alalta on kehittänyt Santerille ammattitaitoisen otteen, tarjoten luotettavaa palvelua Helsingissä. Erityisesti Santeri keskittyy Helsingin alueen koteihin mm.Haagan, Kallion, Maunulan, Pakilan, Oulunkylän ja Käpylän alueille, mutta myynti hoituu myös sujuvasti Espoon ja Vantaan puolella. Kokemusta löytyy lisäksi uudiskohteiden parista.

Vapaa-aikaansa hän viettää mieluusti perheensä ja lastensa kanssa. Lisäksi ruoanlaitto, luonnossa ulkoilu ja remontointi kuuluvat hänen harrastuksiinsa.

// yli 300 kotia myyty // Palkittu välittäjä // Laillistettu kiinteistönvälittäjä // Valokuvaus, Stailaus, Drone ja 3D virtuaalikuvaus (Matterport)

SANTERI CARLSSON Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, KiAT Puh.050-2106 (lyhyt numero) santeri.carlsson@roof.fi

-- Asuminen on tunne --

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi

Erityisosaaminen

Helsingin alueen tuntemus
Kerros-, rivi- ja omakotitalo kodit
Arvoasunnot
Uudistuotanto
Hitas-asunnot
Kuolinpesät

Palvelut:
Ammattivalokuvaus
3D-Virtuaalivalokuvaus
Kalustus
Virtuaalikalustus
Ilmakuvaus
Stailaus
Tavaroiden ja esineiden arviointi

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

""Santeri on hyvän työmoraalin omaava alan super ammattilainen, joka tuntee alansa kuin omat taskunsa. Hänellä on myös hyvät sosiaaliset taidot sekä loistava pelisilmä oikean myyntistratekian ja parhaan mahdollisen hinnan saamiseksi. En voi kyllin kiittää Santeria meidän asunnon myynnin kanssa! Jos haluat persoonallisen, luotettavan alan ammatilaisen hoitamaan asuntonne myynnin tälle välittäjälle voin antaa 120% suositteluni.""

Jouni Ranta, Pk-seutu

""Asunto saatiin ripeästi kaupaksi alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, vaikka markkinat ympärillä mullistuivat koronaviruksen vaikutuksesta. Korkealaatuinen virtuaaliesittely yhdistettynä sähköiseen kaupankäyntiin mahdollistivat modernin tavan tehdä asuntokauppaa haastavissa olosuhteissa, antaen hyvää vastinetta rahalle ja mutkattoman asiointikokemuksen toimeksiantajalle"

Jukka Niiranen, Helsinki

""Erittäin hyvä myyntiesite ja kiinteistönvälittäjän ammattitaito varmistivat sen, että hankalana aikana myynti toteutui sujuvasti ja toivomaamme hintaan. Santeri hoiti asiat perinpohjaiseen ja aktiiviseen tyyliinsä loppuun asti, eikä itse tarvinnut murehtia mistään.""

Myyjä, Helsinki

""Santeri hoiti homman tyylikkäästi. Alustavat keskustelut ja tapaamiset rakensivat vahvan luottamuksen joten oli huoleton olo kun ensimmäistä näyttöä valmisteltiin. Oli kuitenkin meille kaikille tosi iso ylllätys että asunto meni kaupaksi pyydetyllä (Santerin mukaan yläkanttiin viritetyllä) hinnalla ensimmäisellä näytöllä. Hieno kokemus kaikenkaikkiaan, Kiitos Santeri!""

Myyjä, Helsinki

""Santeri hoiti homman loistavasti! Asun ulkomailla ja asunto oli jo yli vuoden myynnissä muilla välittäjillä ilman mitään tulosta - pari hassua näyttöä. Santeri järjesti kuvaukset ja osasi huomauttaa heti asunnossa olevista puutteista. Asunto oli vaan pari viikkoa myynnissä listaamisen jälkeen kun saimme ensimmäisen tarjouksen ja Santeri jaksoi neuvotella ostajan kanssa loppuun asti. Kaupat hoitui sujuvasti Atlantin toiselta puolelta ilman että olin edes käynyt asunnossa pariin vuoteen. Ehdottomasti suosittelen Santerin palveluita kaikille tutuille.""

Dmitri Vellikok, Helsinki

""Kaikin puolin hyvä palvelu. Välittäjä oli ammattitaitoinen, mutta rennon oloinen. Hän poikkesi habitukseltaan tyypillisestä kiinteistönvälittäjästä. Hän vastasi sähköposteihin nopeasti ja piti ajantasalla aktiivisesti ennen kaupantekotilaisuutta.""

Ostaja, Helsinki

""Hain asuntoa nykyisen asuntoni lähistöltä ja näin tämän kohteen, kävin katsomassa ja ihastuin, monen mutkan jälkeen sain asuntoni myytyä ja sitten Santerin avulla Jännetien ostaminen sujui hyvin, hän piti minut koko ajan tilanteen tasalla, kun sen oman myynti takkusi pankin ruuhkien takia. Loppu hyvin kaikki hyvin onnistuin jopa digitaalisesti tekemään kaupat, 78v""

Ostaja, Helsinki

""Yhteistyö Santeri Carlssonin kanssa sujui paremmin kuin olisi ikinä voinut kuvitella. Hänestä paistaa läpi innostus työhönsä, mikä näkyy todella vahvana ammattitaitona. Kaikki alkutapaamisesta kaupantekoon sujui mitä joustavimmin. Persoonana Santeri on helposti lähestyttävä ja innostavat jutut ja esimerkit valoivat uskoa siihen, että homma tulee hoitumaan. Silti yllätyimme kuinka hyvin!""

Sari Hellsten, Helsinki

""Asuntomme välitys sujui mutkattomasti ja kannaltamme vaivattomasti. Olimme jatkuvasti informoituja välityksen tilanteesta, mikä toi luottoa siihen, että välittäjä aidosti hoiti hommaansa. Santeri oli ensimmäisestä käynnistä lähtien hyvin palveluhenkinen ja hänen kanssaan asioiden sopiminen tapahtui luontevasti ja joustavasti. Santeri lähti heti hakemaan myyjän näkökulmasta parasta mahdollista hintaa asunnosta. Välitykseen liittyvät kuvat ja esitteet olivat mielestämme todella hienoja ja varmasti osaltaan vaikuttivat asunnon kiinnostavuuteen ostajaehdokkaiden keskuudessa. Suosittelemme lämpimästi Santeria välittäjäksi!""

Myyjä, Helsinki

""Santeri Carlsson on ammattitaitoinen välittäjä. Omaa paljon tietoa ja tarvittaessa auttoi kaikissa asunto-asioihin liittyvissä kysymyksissä. Hän oli aidosti kiinnostunut eikä toiminut vain myydäkseen. Pysyin hienosti ajantasalla myynnin edistymisen suhteen ja välittäjä oli aina tavoitettavissa tarvittaessa. Kaupat sujuivat erittäin hyvin ja voin lämpimästi suositella häntä muillekkin."

Myyjä , Espoo