Seuraa

Ildiko Katona-Hiekkanen

Myyntineuvottelija
Puh. 0405759990

Kun työskentelet Ildikon kanssa voit odottaa periksiantamatonta asennetta, loistavia ongelmanratkaisutaitoja, tehokasta myyntityötä sekä ainutlaatuista empatiaa jokaista asiakastaan kohtaan. Tämän vuoksi yli 60 % hänen toimeksiannoistansa tulevatkin asiakkaiden suositusten kautta.

Inhimillisellä, rehellisellä ja ammattitaitoisella asenteellaan asuntokauppoja toteuttava Ildiko on ollut alalla jo 5 vuoden ajan ja on tuttu näky Roof LKV:n parhaiden tulostentekijöiden listalla. Uransa aikana hän on myynyt satoja asuntoja ja siksi tietää, että onnistuneet kaupat vaativat ensiluokkaista palvelua.

Ildiko palvelee sinua elämäsi suurimmilla kaupoilla suomeksi, englanniksi, unkariksi sekä italiaksi. Tervetuloa mukaan tyytyväisten asiakkaiden joukkoon!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Unkari, Englanti, Italia

Erityisosaaminen

Omakotitalot, Rivitalot, Kerrostalot, Remontoitavat kohteet, Arvoasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Minä oikeasti sain 200...300% huipputason palvelun, Ildiko on hienosti hoitanut asiat koko tämän ajan. Ei meillä ennen ole ollut tällaista välittäjää ei ostajana eikä myyjänä. Kiitos sinulle! Olet huippu ammattilainen ja sinussa on ihana vetovoima, ehkä se on sinun salaisuus!"

Myyjä

"Ildiko Katona-Hiekkanen myi meille unelmiemme asunnon ja oli läsnä jännittävän asuntokaupan joka hetkellä vahvan ammattilaisen ottein ja inhimillisesti. Syvä kiitos ja lämmin suositus! Super tehokas ja sydämellinen kotien ammattilainen."

Ostaja

"Kiitos Ildiko Katona-Hiekkanen todella ihanasta välitysprosessista, jossa löysimme unelmiemme kodin. Vahva luottamus syntyi lldikon huikeasta ammattitaidosta ja lämpimästä inhimillisyydestä, jossa hän otti huomioon sekä meidät ostajina että myyjät. Varmasti kaikille jäi hyvä olo koko kaupasta, vaikka siihen sisältyi jännitystä, koska kaikki kävi niin nopeasti. Mutta koko ajan tuntui että lldikolla oli langat käsissään ja kaikkiin kysymyksiimme saimme vastaukset nopeasti."

Ostaja

"Annoimme ok-talomme myynnin lldikolle pienen välittäjien kilpailutuksen jälkeen. Ildikon asenne ja energisyys tekivät meihin nopeasti vaikutuksen Ildiko kertoi selkeästi, miten hän ajatteli toimia Stailaus, kuvaus, ilmoitus nettiin ja esittelyt - koko myyntioperaation aikataulutus meni täsmälleen niin kuin Ildiko ensimmäisellä tapaamisella ennakoi. Ainoa asia, jonka Ildiko ennakoi väärin, oli myyntiaika - hän onnistui myymään asuntomme nopeammin kuin oli itse etukäteen arvioinut. Ildikon toiminnasta jäi kaikilta osin erittäin ammattimainen kuva. Hän onnistui erinomaisesti siinä, mihin hänet palkkasimme-täydellinen suoritus! Kiitos Ildiko!"

Myyjä

"Asunnon myynti ripeästi nykyisessä taloudellisessa tilanteessa. Välittäjä auttoi minua uuden asunnon ostamisessa Palvelu oli kaikkinensa tehokasta ja ystävällistä, mieluisaa. Pidin välittäjän välittömästä otteesta asioihin, kommunikointi oli helppoa ja luontevaa."

Myyjä