Seuraa

Ahmed Adan

Vuokranvälittäjä
Puh. 0451085353

Ensiluokkaisen asiakaspalveluasenteen omaava Ahmed toteuttaa asuntosi vuokrauksen suurella sydämellä.  Jo nuoresta pitäen Ahmed on työskennellyt turvallisuusalalla erilaisissa tehtävissä asiakaspalvelun, myynnin ja kenttätyön parissa, kehittäen hänelle tuloksekkaan sekä ihmisläheisen työskentelytavan. Ahmedin kanssa yhteistyö onkin mutkatonta, ja helposti lähestyttävän sekä avoimen luonteensa vuoksi hän on aina valmis heittäytymään uuteen. Suurin motivaatio vuokravälittäjän työssään Ahmedille on asiakkaidensa ongelmien ratkaisu ja lopussa onnistumisen tunne, kun kaikki osapuolet ovat lopputulokseen tyytyväisiä. Vaativan työn vastapainona on urheilu, ja kun Ahmed vaihtaa vapaalle löydätkin hänet useimmiten treenien parista. Jokapäiväinen liikunta pitää kehon kunnossa ja hyvän fiiliksen mukana arjessa!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti, Somali ja Swahili

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Without a doubt, I recommend Ahmed Adan to assist you in real estate related assignments. He is a dedicated and knowledgeable person and an all-around great person."

-Landlord

"Ahmedin tapaamisesta sekä hänen kanssaan kommunikoimisesta minulla on pelkästään hyvää sanottavaa. Jo soitosta lähtein tuli tunne, että tällä välittäjällä on oikea asenne ja hyvä olo tarttui. Minulla ovat muutamatkin välittäjät soittaneet, mutta Ahmed erottui joukosta positivisella ja energisellä asenteella. Uteliaisuus tarttui - tällä välittäjällä todella voisi olla jotain annettavaa vaikeaan markkinatilanteeseen. Käynti oli erinomainen ja Ahmed osasi kertoa tavastaan toimia välittäjänä, epäilyksiä hänen onnistumisesta ei jäänyt. Myös sopiva nöyryys suhteellisen uutta alaa kohtaan nostettiin esiin, ioka lisäsi luottamusta ammattimaisesta otteesta työtä kohtaan. Se mikä muilta puuttui sekä valitettavasti kenties itseltänikin mvyntitilanteissa, on se että Ahmed osasi edetä kohti klousausta. Tämä on ehdottomasti valttikortti mitä muilla välittäjillä ei ole ollut."

-Myyjä

"Hyvää kommunikaatiota, nopeaa vastaamista."

-Ostaja

"Ahmedin ote ja asenne oli erityisen aktiivinen ja hyvä. Ratkaisua selvästi haettiin yhdessä, vaikka me myyjinä tietysti teimme päätökset. Ahmed myös haki vaihtoehtoista väylää (vuokrausmahdollisuus Roofin kautta). Lopulta kokonaisuus ratkaisi ja Ahmed toi siihen panoksensa."

-Myyjä

"Asiallinen ja luotettavan oloinen välittäjä. Ei jäänyt epäselvyyksiä ja tehtiin reilu sopimus. Palkkio erittäin kilpailukykyinen eikä palveluun sisälly turhia hienouksia."

-Myyjä

"Toimiminen kanssasi oli ihan ensi kohtaamisesta lähtien luontevaa, ja ymmärsit asiakkaan tarpeet. Prosessi sujui hyvin, ja olin tietoinen kaikissa vaiheissa siitä, miten asiat etenevät luotettavasti. Arvostan osaamistasi sekä sitä, miten edistät asiakaskokemusta asiakkaan ja vuokralaisen suuntaan."

- Vuokranantaja Pia