Jukka Norta

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV
Puh. 0400461415

Energinen ja aikaansaava kiinteistönvälittäjä palveluksessasi! Käänny puoleeni, kun arvostat erinomaista palvelua, tekemisen laatua ja aktiivista yhteydenpitoa. Toimin koko pääkaupunki seudun alueella.

Taloprojekteja vetäneenä ja suunnitelleena minulle ovat tulleet tutuksi laadukas ja oikeanlainen rakentaminen, uuden talotekniikan ratkaisut sekä luonnollisesti asunto- ja kiinteistökohteiden kauppa. Tähän liittyen erityisosaamisena arvoasunnot Kauniaisten, Espoon sekä Kirkkonummen alueella.

Välittäjänä ehdottomia vahvuuksiani ovat rautainen kokemus, pitkät asiakassuhteet ja laaja-alainen kontaktiverkosto, joka parhaimmillaan kiihdyttää asunnon myyntiä. Luottamukselliset asiakassuhteet tuovat mukanaan jatkuvuutta, ja siksi panostankin huolelliseen ja tehokkaaseen välitystyöhön parhaalla mahdollisella asiakaskokemuksella. Vapaalla minut tapaa luonnosta liikkumasta eri variaatioin.

Ole reilusti yhteydessä, niin jutellaan lisää!

Jukka Norta Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV 0400 461415 jukka.norta@roof.fi

Käy tutustumassa: Facebook: https://www.facebook.com/jukka.norta/ Linkedin https://www.linkedin.com/in/jukka-norta-b27882136/

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Arvokohteet, uudisrakentaminen, kiinteistöt.