Seuraa

Jaana Huurinainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV, Kiat, RI
Puh. 0403593747

Olen ollut jo kohta 7 vuotta kiinteistönvälitysalalla. Olen aikoinaan opiskellut ja tehnyt töitä rakennusinsinöörinä ja sen jälkeen parikymmentä vuotta asiakaspalvelun esimiestehtävissä. Ystäväni houkutteli minut kiinteistönvälittjätehtäviin ja päivääkään en ole kadunnut päätöstäni, tykkään työstäni ja on ilo myydä ja auttaa asiakkaita löytämään juuri heille se oikea koti. Nyt Toimin pääsääntöisesti Espoon alueella, joka on kotikaupunkini. Tapiolasta olen myynyt kymmeniä asuntoja vuosien varrella, olen asunnut Tapiolassa ja nämä 60-luvun kodit viehättää minua, niissä on sitä jotain. Aluetuntemusta minulla on Espoon lisäksi myös Kauniaisissa, Vantaalla ja Helsingissä. Kokemusta löytyy lisäksi uudiskohteiden parista.

Olen perhekeskeinen ja vuosien varrella olenkin viettänyt paljon aikaa lasteni kanssa, nyt molemmat lapset opiskelee tällä hetkellä Turussa ja minulla on paljon aikaa keskittyy työhön. Vapaa ajan vietän mielelläni ystävien ja perheen kanssa.

Saan paljon kiitosta asiakkailta: empaattisuudesta, ystävällisyydestä ja että teen työtä suurella sydämellä ja että minulla on aina aikaa asiakkailleni.

Ta kontakt - hjälper gärna. Ota yhteyttä - autan mielelläni.

// laillistettu kiinteistönvälittäjä // rakennusinsinööri // lähes 100 % asiakkaista suosittelee minua // kielitaito

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

ruotsi (äidinkieli), suomi ja englanti