RIPO Homes International

RIPO Homes - Sinun kiinteistövälittäjäsi Turkissa

Turkissa sijaitseva RIPO Homes on virallisesti hyväksytty ja sertifioitu kiinteistövälitystoimisto, toimistomme sijaitsee Alanyan Mahmutlarissa. Yrityksen omistaa norjalainen ja yrityksessä on 18 työntekijää. 19 vuoden kokemus ja työskentely Turkin kiinteistö alalla on kasvattanu meidän ammattitietoa ja kokemusta Turkin asuntomarkkinoista.

Unelmakotisi löytämisen lisäksi avustamme Sinua myös hyvien investointikohteiden löytämisessä. Toimimme monilla eri alueilla, ja voimme auttaa Sinua löytämään myynnissä olevia yrityksiä, uusia rakennusprojekteja ja myös maa-alueita, jos vaikkapa olet kiinnostunut rakentamaan itse.

Asunnon ostaminen Turkissa ei ole aina yksinkertaista, on olemassa monia eri vaiheita ja lakikoukeroita. Meidän 19 vuoden kokemuksen ja ammattitaidon ja kielitaidon avulla kaikki kuitenkin hoituu vaivatta. Kun asiat hoidetaan oikein alusta asti, niin koko prosessin läpivieminen sujuu nopeasti, turvallisesti ja vaivattomasti!

Ehkä omistat asunnon Alanyassa ja olet miettinyt asunnon myyntiä. Tällöin ota yhteyttä niin autamme Sinua myymään asuntosi. Meillä on valmiita ostajia jonossa odottamassa uusien myyntikohteiden tuloa!

Meillä on tarvittava osaaminen. Ja palvelemme Sinua suomeksi.

TERVETULOA!

Seuraa meitä

Yhteystiedot

Türkyilmaz Sitesi 7A, 207. sokak, TR-07450 Mahmutlar Alanya TURKKI

Puh: +905416416000

Avoinna

Ma-Pe 9.00-17.00

(muina aikoina tavoitettavissa puhelimitse ja sähköpostitse)

Yrityksen välittäjät