Seuraa

Kiril Kapanen

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT
Puh. 0505316033

Jokainen koti on uniikki ja kiinteistönvälittäjänäsi tutustun aina kohteisiin niin, että osaan vastata asiakkaiden kaikkiin kysymyksiin, jotta kaupat sujuvat mahdollisimman vaivattomasti ja nopeasti - “tiedä mitä myyt” on mottoni. Jos olette päättäneet avata uuden oven elämässänne, ottakaa rohkeasti yhteyttä minuun, niin sovitaan ilmainen arviointikäynti!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Venäjä

Erityisosaaminen

- Asunnot
- Kiinteistöt
- Uudiskohteet
- Ostotoimeksianto
- Asuntosijoittaminen

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Hyvää duunia. Asiakkaan tarpeista huolehdittu, mitään ei jätetty sattuman varaan. Kaikkiin kyselyihin ripeät vastaukset ja jos ei tietänyt vastausta. Niin palasi nopeasti asiaan vastauksen kanssa."

Ostaja

"Kiril oli jo aikaisemmista asuntokaupoista tuttu. Olen vaikuttunut Kirilin idearikkaudesta, aktiivisuudesta, avoimuudesta ja puhelahjoista, en oikeen keksi mitä muuta voisi hyvältä myyjältä toivoa:)"

Johanna Marika Hellekoski - Myyjä

"Kaikki sujui hienosti. Ensivaikutelma oli hyvä ja vastasi todellisuutta. Aikatauluissa pysyttiin kaiken suhteen ja kaikkiin kysymyksiin saimme vastauksen, jos ei samantien niin parin päivän sisään Kirill varta vasten soitti ja kertoi vastauksen. Hän ei lopulta kaupantekotilaisuuteen päässyt mukaan, mutta hänen sijaisensa hoiti hommat loppuun hienosti. Kokonaiskuvaksi jäi hyvä ja selkeä palvelu asuntokaupoissa, jatkakaa samaan malliin. Kirilille terveisiä! :)"

Ostaja

"Kyseinen välittäjä toimi todella hienosti meidän kohdalla. Joten emme voi kuin sanoa kiitos hänelle! Erittäin ihmisläheinen joten kerran vielä kiitos"

Sami Markku Haapasaari – Ostaja

"Asuntokaupasta jäi pelkästään hyvää sanottavaa. Yhteistyö oli sujuvaa ja asiantuntevaa"

Riku Ollinen – Myyjä

"Kirilistä syntyi heti vilpitön ja luotettava kuva. Kaikki sujui loistavasti, Kiril piti hyvin yhteyttä ja tiesin kokoajan missä vaiheessa myyntiprosessi menee. Toinen välittäjä oli yrittänyt myydä asuntoani 3 kk paremmassa markkinatilanteessa mutta ei saanut mitään aikaiseksi. Kiril hoiti kaupat maaliin viikossa. Ajattelin ensimmäistä välittäjää valitessani, että säästän 1000 euroa kun hän oli halvempi välittäjä. Mutta halvalla ei saa hyvää."

Tuomas Hyvärinen -Myyjä