Pauli Kaarre

Yrittäjä, Kaupanvahvistaja, LKV, KiAT
Puh. 0406808565

Lakitekninen pätevyys yhdistettynä myynnin vahvaan osaamiseen. Ota yhteyttä, kun haluat tehokkaan ja tuloksekkaan tekijän myymään kotisi!

Asenne ja tulos ratkaisee!

Olen hullun positiivinen ja parhaimmillani toimiessani ihmisten parissa. Kiinteistönvälittäjän työ on monipuolista ja sisältää paljon kohtaamisia erilaisten ihmisten ja perheiden kanssa. Koen siis todella olevani unelmatyössäni!

Olen toiminut koko elämäni erilaisissa myynti- ja myynninvalmennustehtävissä. Viimeisimpänä toimin RE/MAX Suomen valmentajana auttaen ketjumme yrittäjiä ja välittäjiä saavuttamaan parempia tuloksia työssään. Toimin tällä hetkellä yhtenä toimistomme neljästä yrittäjästä. Välittäjien valmentamisen lisäksi teen myös kiinteistönvälittäjän työtä kovalla sykkeellä. Olen suorittanut useita välitysalan koulutuksia ja tutkintoja, jotka toki auttavat työssäni, mutta supervoimani on vahva myynnin osaaminen.

Vapaa-aikani kuluu pääsääntöisesti perheen sekä ystävien parissa mutta viime aikoina minut on voinut bongata yhä useammin myös golfkentältä.

Toimistomme välittäjillä oleva ammattiylpeys ja työmoraali on jotain mitä en ole ennen nähnyt. On etuoikeus olla osa yhteisöä, joka suhtautuu niin intohimoisesti työhönsä. Tiimihenki ja yhdessä toimiminen ostajien ja myyjien parhaaksi takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen kaikille osapuolille. Ota siis yhteyttä, kun haluat tehokkaan sekä tuloksekkaan tiimin kotisi myyntiin!

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti