Miia Karppinen

Kiinteistönvälittäjä LKV, Ylempi KIINTEISTÖVÄLITTÄJÄ YKV, KiAT, PVS
Puh. 0503602881

Olen aloittanut kiinteistönvälittäjänä vuonna 2008.

Valmistuin Ylemmäksi Kiinteistönvälittäjäksi kesällä 2020. Olen suorittanut myös LKV pätevyyden ja KiAT eli kiinteistöalan ammattitutkinnon sekä lisäksi PVS, joka on puolestaan Property Valiation Specialist eli Kiinteistöarviointimestari.

Olen yksi KVKL eli Kiinteistövälitysalan keskusliiton valitsema Hyvän välitystavan lähettiläs 2023. Tämä luottamustehtävä on kunnia minulle.

Vuosien kokemus sekä useat alan koulutukset yhdistettynä Hyvän Välitystavan ja eettisten sääntöjen noudattamiseen takaavat sinulle turvalliset asuntokaupat.

Olen aiemmin opiskellut mm. sisustussuunnittelua ja sisustaminen ja sen trendien seuraaminen on yhä harrastukseni. Vapaa-aikani kuluu lähinnä kotoilun ja mökkeilyn merkeissä.

Minulle välittäjän työ on lojaalisuutta asiakkaita kohtaan, niin toimeksiantajaa sekä ostajaa kohtaan. Se, että tieto kulkee saumattomasti välittäjän kautta kaikille osapuolille, on hyvän välitystavan kulmakivi.

Asunnonvaihto on monelle elämän suurimpia investointeja. Kodinvaihdon yhteydessä ollaan monesti myös isojen tunteiden äärellä. Eri elämäntilanteet saavat vaihtamaan asunnon pienempään tai isompaan. Oli kysymys ensimmäisen asunnon ostamisesta, perheen kasvamisesta, erosta, paikkakunnan vaihdosta tai perikunnasta olen käytettävissänne ammattitaidolla ja luottamuksella.

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Omakotitalot, mökin, tontit, asunto-osakkeet.