Seuraa

Minna Berglund

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT, Kaupanvahvistaja
Puh. 0452654538

Iloinen, huumorintajuinen ja pirteä myynnin ammattilainen aina valmiina hoitamaan asuntosi myyntiasiat kuntoon. Oli myytävä kohde sitten pieni, suuri, kaupungissa tai maalla, oli se sitten tontti, mökki, maatila, omakotitalo tai asunto-osake, jokainen myyntikohde on minulle tärkeä ja hoidan sen myynnin kunnialla alusta loppuun.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Vanhat hirsitalot ovat sydämenasiani, joten niihin ja niiden myyntii olen perehtynyt paljon.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Erittäin ammattitaitoista palvelua. Välittäjä oli aktiivinen, helposti lähestyttävä ja hyvin tavoitettavissa.Kaikki sujui erittäin mallikkaasti,olen tosi tyytyväinen."

Kankaanpää, Kati-myyjä

"Vanhan myyminen ja uuden ostaminen, kaikki sujui loistavasti. Tarpeellista asiantuntijaapua saimme alusta loppuun asti, sekä vanhan myymisessä, että uutta ostettaessa. Rempseä ja rehellinen persoona. Olemme tyytyväisiä."

Terhi Saviniemi- myyjä

"Tämä myyty kohde oli jo toinen,jossa sama välittäjä. Etuna oli ” tuttu ja turvallinen”, asiallinen ja ammattitaitoinen Minna! Asiat sujuivat erinomaisesti, hersyvällä iloisuudella. Sain ajantasaista tietoa näytöistä, kaupan teko sujui mutkattomasti. Ehdottomasti suosittelen! Kiitos vielä hyvästä yhteistyöstä!"

Nimetön- myyjä

"Erittäin ammattitaitoista palvelua. Välittäjä oli aktiivinen, helposti lähestyttävä ja hyvin tavoitettavissa."

Nimetön- myyjä

"Erittäin miellyttävä esittely kohteessa... Hyvin taustatiedot hallussa.... Kaupanteko nopeaa ja vaivatonta."

Mikael Jysky- ostaja

"Kaikki toimi hienosti ja välittäjä oli aktiivinen."

Nimetön- myyjä

"Välittäjän toiminta oli erittäin hyvää. Hän oli todella hyvin tavoitettavissa ja vastasi erittäin ripeästi kaikkiin tietopyyntöihin kattavasti. Esittelyt menivät asiakkaan ehdoilla eikä välittäjä "tuputtanut" kohdetta. Kauppakirjaluonnos esiteltiin asiakkaalle ja siihen sai vaikuttaa."

Nimetön- ostaja

"Kaikki meni loistavasti"

Nimetön- myyjä

"Reipas ja aikaansaava. Työtäpelkäämätön."

Nimetön- myyjä

"Hyvin hoitui kaikki"

Nimetön- ostaja

"Kaikki sujui loistavasti. Pääsimme tulokseen johon kaikki osapuolet olivat tyytyväisiä. Myyntityö oli erittäin ammattitaitoista, myyjä loistava,iloinen ja aktiivinen persoona. Seuraavaa myyntikohdetta jo Minnan kanssa suunnitellaan"

Nimetön- myyjä

"Ihana persoona. Täysi 10 meidän makuun ja oli koko kaupanteon yms ajan rento iloinen mieli. Kaikki toimi ja pelasi hyvin sekä toiminta oli varsin nopeaa kun vauhtiin päästiin. Välittäjä oli meille suureksi avuksi monessa asiassa. En voi kuin suositella! ❤️"

Mari Leminen- ostaja

"Minna on asiantuntija joka on ottaa asiakkaan hyvin ja ammatillisesti. Aikataulu meni kohteen mukaan ja koknaiskuva toiminnasta hyvä! Kiitos!"

Maarit Salmi- myyjä

"Välittäjä oli erittäin miellyttävä ja realistinen, joka nykyään todella suuri plussa kaikenkirjavassa kiinteistövälittäjä joukossa. Ensivaikutelma hyvä ja luottavaisin mielin pystyimme asioita sopimaan ja viemään eteenpäin. Aikataulut natsasivat erinomaisesti ja välittäjäämme sai erittäin hyvin yhteyden tarvittaessa. Hän myös vastasi viesteihin erittäin nopeasti, kiitos siitä myös."

Timo Korhonen- ostaja