Seuraa

Joni Virta

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV
Puh. 0443538869

Tutustu minuun ja viimeisimpiin asiakaspalautteisiini: www.remax.fi/jonivirta.

Laillistettu Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiLAT.

Kutsu minut työhaastatteluun, kun etsit rauhallista, asiantuntevaa ja tarkkaa välittäjää, joka pitää puoliasi ja varmistaa asunnollesi parhaimman hinnan, vaikka se vaatisikin hieman enemmän työtä ja suunnittelua.

Vahvaa kokemusta seuraavilta alueilta: Espoo, Kauniainen, Vantaa, Helsinki, Kerava, Järvenpää, Tuusula, Hyvinkää.

Kohdekatselmuksen jälkeen saat minulta henkilökohtaisen tarjouksen yhteistyöstä ja vinkit asian valmisteluun. Myyntiä ja välittäjän valintaa saat pohtia rauhassa tapaamisen jälkeen.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

suomi, englanti

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Voin lämpimästi suositella Jonia muillekin. Hän oli luotettava, ystävällinen ja ammattitaitoinen. Asiat sujuivat mutkattomasti ja nopeasti. Yhteydenpito oli sujuvaa ja avuliasta. Hän oli myös tunnollinen ja rehellinen eikä painostanut missään vaiheessa vaan auttoi rauhallisesti asioiden eteenpäin viemisessä. Lämpimät kiitokset☀️"

Espoo

"Asiakaspalvelu oli ensiluokkaista ja kaikki tarvittava hoitui jopa paremmin kuin odotettu."

Vantaa

"Jonin toiminta oli kokonaisuudessaan erittäin lämminhenkistä, sujuvaa - sanalla sanoen helppoa. Ensivaikutelma oli rauhallinen, asiallinen ja asiansaosaava - tällä tuntemuksella mentiin loppuun asti. Kannattaa ottaa Joniin yhteyttä, jos olet myymässä asuntoasi! Koko homma hoitui hienosti!"

Espoo

"Kaikenkaikkiaan pätevä, asiallinen, asiansaosaava, ammattitaitoinen ja luotettava välittäjä. Asiat etenivät suunnitellusti ja lopputulos oli jopa parempi kuin odotukset. Erityisesti arvostin rauhallisuutta, selkeyttä ja asioiden perusteellista selvittämistä."

Vantaa

"Ensivaikutelma Jonista oli ystävällinen ja luotettava. Ammattitaidolla hoidettu asuntokauppa. Hyvä ensivaikutelma vahvistui koko prosessin ajan. Voimme suositella häntä lämpimästi muillekin."

Espoo

"Jonista jäi todella hyvä kuva, kysymyksiin sai vastauksia ja vaikutti todella asiantuntevalle välittäjälle."

Helsinki

"Joni lupasi myydä vikossa asetettuun hintaan ja näin tapahtui. Erittäin luotettava, mukava ja asiansa osaava välittäjä."

Espoo

"Täsmällinen, osaava ja inhimillinen välittäjä. Hoiti oman roolin ammattitaitoisesti. Lämpimät suositukset!"

Espoo

"Kaikki sujui erinomaisesti, luotettavasti ja asiantuntevasti. Ympäristöstä ja asunnosta tehty video oli informatiivinen - ei pelkkää kuvitusta. Huoneistosta otetut kuvat laadukkaita."

Helsinki

"Välittäjällä oli oma kokonaispalkkiotarjous, joka oli edullinen. Kaikki sujui aikataulussa ja ongelmitta. Olen täysin tyytyväinen Joni Virran toimintaan."

Helsinki

"Asiat hoitui välittäjän kanssa hyvin ja yhteydenpito oli välittäjältä aktiivista. Positiivinen kokonaiskuva jäi asuntokaupasta ja kaikki sujui ilman ongelmia. Välittäjä hoiti työnsä erinomaisesti."

Vantaa