Seuraa

Tarja Lehmusto

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KED / Kiinteistönvälittäjä Tarja Lehmusto LKV
Puh. 0503545590

Olen asiakaslähtöinen myynnin ammattilainen. Hoidan asuntojen myynnit ammattitaidolla, luotettavasti, laadukkaasti ja nopeasti. Paljasjalkaisena helsinkiläisenä minulla on erittäin hyvä aluetuntemus Helsingin eri alueista ja pääkaupunkiseudusta. Palvelen ostajaehdokkaita pääsääntöisesti yksityisesittelyissä. Näin pystyn takaamaan jokaiselle ostajaehdokkaalle parasta palvelua.

Pitkäaikainen kokemukseni, ahkeruus ja periksiantamattomuus auttavat saavuttamaan tavoitteen ja parhaan mahdollisen ratkaisun niin asunnon myyjälle kuin ostajallekin.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, englanti, espanja

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Asiantunteva/ammattimainen ensivaikutelma. Suhtautui "kunnioittavasti" meihin/oli ystävällinen ja tuttavallinen, mikä oli makuumme. Ei ollut ns. rooli päällä vaan tosi luontevaa oli kanssakäyminen Tarjan kanssa. Olemme todella tyytyväisiä myynti-ilmoitukseen valokuvineen! Myös myyntiaikaan ja kauppasummaan olemme enemmän kuin tyytyväisiä. Hinta oli arvioitu ilmeisen hyvin, kun myyntiaika oli näin lyhyt. Erittäin positiivinen kokonaiskuva ja suosittelemme ehdottomasti Tarjaa muillekin."

Myyjä

"Parempaa välittäjää, emme olisi osanneet toivoa. Tarja hoiti todella nopeasti asuntomme myynnin. Kaikki oli mutkatonta ja helppoa. Mirella Loponen – Myyjä"

Myyjä

"Alusta lähtien Tarjan kanssa oli välitöntä ja luotettavan oloista toimia . Hän oli rehellinen ja kertoi ammattilaisena lähtötiilanteen myyntiä ajatellen. Missään vaiheessa ei ollut minkäänlaista painostusta, vaan sain rauhassa miettiä omia päätöksiäni myynnin suhteen. Hän arvioi asunnon hinnan ja lupasi tarttua hommiin. Niin tapahtuikin. Yhdessä viikossa asunto oli myyty, ja hinta-arvio osui melko lailla kohdilleen tarjouksen kanssa. Tarjalta sain apua ja neuvoja kaikissa tilanteissa, yhteistyö oli mutkatonta ja nopeaa. Suuri kiitos!"

Myyjä

"Ostin ensiasuntoni Tarjan välittämänä. Ostoprosessi oli oikein toimiva. Tarja antoi hyvin tietoja asioiden etenemisestä ja vastasi asiantuntevasti kysymyksiini. Kaupat tapahtuivat sähköisesti etänä helposti ja vaivattomasti. Yhteistyö oli sujuvaa ja miellyttävää. Kokonaisuudessaan asuntokaupasta jäi hyvä fiilis, kiitos! - Eetu"

Ostaja

"Kävimme asuntonäytössä, jossa Tarja oli esittelemässä. Hänen rauhallisuutensa ja asiantuntemuksesa teki heti vaikutuksen. Lopulta pitkittyneet myyntikuviot sujuivat suunnitelun mukaisesti. Nyt on helpottunut olo. Olemme jo suositelleet Tarjaa naapuriemme asuntoja kauppaamaan!"

Myyjä

"Välittäjä antoi hyviä neuvoja ja ohjeita asunnon stailaukseen liittyen sekä perehtyi jo alussa alueen hintatasoon suhteessa asunnon kuntoon ja sijaintiin. Hän oli kommunikoinnissaan selkeä ja systemaattinen ja tuntui olevan aidosti myyjän asialla ja oli valmis näkemään vaivaa asunnon myymiseksi tavoitehinnalla."

Myyjä