Seuraa

Pirjo Hallipelto

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTM, LVV / Stadineliöt Oy
Puh. 0407321784

Halusin kiinteistönvälittäjäksi, koska tässä ammatissa saan aidosti palvella asuntoasioissa mutkikkaissakin elämäntilanteissa. Järjellä ja tunteella. Ne sopivasti tasapainossa. Kuulen, kuuntelen ja ymmärrän. Ja kun olemme päättäneet toimeksiannosta, niin lupaan pitää yhteyttä ja kertoa projektimme etenemisestä. Luotettavuus, ripeys ja hyvät tulokset ovat yhteinen tavoitteemme. Niistä saan hyvää palautetta, mikä aina lämmittää ja kannustaa jatkamaan samalla lailla.

Tämä kiinteistönvälittäjän vastuuni on suunnilleen neljäs ammattini. Ekonomin koulutukseni ja ikäni, pitkä talousjohtajakokemukseni samoin kuin valmennuksen ja konsultoinnin myyntivastuuni tuovat sopivaa näkemystä, kokemusta ja myös tarvittavaa nöyryyttä nykyiseen työhöni.

Olen kiinteistönvälittäjä koko pääkaupunkiseudulla ja olen myynyt asuntoja tasaisesti koko Helsingin ja Vantaan alueella. Toimistoni on Punavuoressa. Täällä myös asumme ja lenkkeilemme välittäjäkoirani Brunon kanssa.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Erityisosaaminen

Oman tiimini kanssa stailaamme ja videoimme jokaisen kohteen. Tiimissäni on ollut viimeisen kahden vuoden aikana Tiina stailaajana ja Jari valokuvaajana/videoijana.

Youtube -kanavaltani näet noin 40 viimeisen myymäni asunnon esittelyvideot.

Lisää tietoa tavastani toimia on myös instagramissani; @pirjohallipeltoremax

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kaikki viimeaikaiset saamani asiakaspalautteet näkyvät sivuillamme. Mitään en ole sensuroinut pois :) https://www.remax.fi/pirjohallipelto/"

Kaikki viimeaikaiset asiakkaani, ostajia ja myyjiä mukana

Esittelyvideo