Leena Hyry

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT
Puh. 0456130300

Kainuulainen omaperäisyys, jossa ripaus pohjalaista jäyhyyttä ja savolaista huumoria - niiden siivittämänä lähdin nuorena pääkaupunkiseudulle opiskelemaan ja töihin. Helsinkiin ja sen vanhojen rakennusten rappukäytäviin ja tunnelmallisiin asuntoihin rakastuin jo ensi visiitillä. Myöhemmin tulivat tutuksi myös lähiseudun modernimmat talot, avarat pihat ja kaunis luonto. Opiskelijaboksi vaihtui isompaan asuntoon ja perheen kanssa omakotitaloon Espooseen.

Yli kymmenen vuotta sitten aloitin välittäjän monipuolisen ja mielenkiintoisen työn. Kokemusta on kertynyt niin huoneistojen kuin kiinteistöjenkin myynnistä koko pääkaupunkiseudulla, aina läntiselle Uudellemaalle asti. Myös uudiskohdekauppa ja vapaa-ajanasuntojen myynti ovat kuuluneet palvelupakettiini.

Montako porrasta ulko-ovelle, mahtuuko rattaat hissiin, onko putkiremontti tehty, mihin ilmansuuntaan parveke avautuu… Elämänkokemus on tuonut taitoa olla ihmisten kanssa, ymmärtää heidän huoliaan ja paneutua heidän elämänsä käännekohtiin. Ammattitaito antaa tukevan pohjan ja luotettavuus, ahkeruus, joustavuus ja periksiantamattomuus auttavat saavuttamaan tavoitteen ja parhaan mahdollisen ratkaisun niin asunnon myyjälle kuin ostajallekin.

Tervetuloa Viiskulmaan. Vanha tuttu fiilis sykähdyttää – ja muutos alkaa!

Ota yhteyttä välittäjään