Seuraa

Fredrik Zitting

Kiinteistönvälittäjä LKV
Puh. 0503249950

Kiinteistönvälittäjä LKV, KTK

Pitkän myyntiurani aikana olen saanut ne välttämättömät kokemukset ja asiantuntemukset mitä vaaditaan, jotta tämä kaikki hoituu tehokkaasti ja sujuvasti. Kiinteistöpäätökset voivat olla vaikeita, monimutkaisia ja tunteita herättäviä. Tämän vuoksi on ratkaisevan tärkeää ottaa tietoon perustuva lähestymistapa. Stailaus ja ammattimaiset kuvat ovat ratkaisevia tekijöitä parhaan hinnan saamiseksi. Joissakin tapauksissa toimitan kotiisi huonekaluja. Sillä on yllättävän suuri merkitys, onko asunto tyhjä vai onko se kalustettu. Minulle voit aina soittaa, sillä jos olen esimerkiksi kokouksessa tai jos nukun, on puhelimeni äänettömällä ja soitan sinulle takaisin heti kun minulla on siihen mahdollisuus. Et siis ikinä häiritse. Kun annat asuntosi tai talosi minulle myytäväksi, voit nostaa jalat ylös ja nauttia elämästä. Sinun ei tarvitse vaivautua vaan minä hoidan kaiken työn ja kaikki sujuu helposti ja vaivattomasti.Kysy lisää tai pyydä minut käymään arvioimassa kotisi.

När du ger din lägenhet eller ditt hus åt mig till försäljning kan du lyfta upp fötterna på bordet och njuta av livet. Du behöver inte besvära dig utan jag gör jobbet och allt sköts lätt och behändigt. Ta kontakt med mig så diskuterar vi vidare samarbete.

When you let me sell your apartment or house you can lay back, relax and enjoy life. You don’t have to lift a finger. I’ll do all the work and it all goes nice and smoothly. If you have any questions, simply reach out.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Ruotsi, Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

LKV, KTK

Esittelyvideo