Seuraa

Anton Swanljung

Kiinteistönvälittäjä LKV, LVV, KiAT / Swantrade oy
Puh. 0452754666

”Välittäjästä annettu muiden asiakkaiden palaute piti vähintään kutinsa ja vielä enemmänkin! Anton hoiti kaupat hyvällä strategialla maaliin odotukset ylittävin tuloksin”. -Myyjä kantakaupungista

Aloitin kiinteistönvälittäjän urani 2013 ja pyrkimykseni on aina ollut menestyä tuottamalla tyytyväisiä asiakkaita. Kiinteistönvälityksessä menestys perustuu siihen, että asiakkaat suosittelevat välittäjää ystävilleen ja tutuilleen. Suosittelu syntyy ainoastaan, mikäli asiakkaan odotukset ovat ylittyneet positiivisesti (maksimaalinen hinta) ja palvelu on ollut erinomaista. Tänä päivänä suurin osa uusista asiakkaistani tuleekin vanhojen asiakkaiden suosittelun ansiosta.

Minulle on suuri kunnia saada juuri teidän kotinne välitettäväksi. Olkaa minuun rohkeasti yhteydessä, jos haluatte ahkeran, mukavan ja varmasti aina parhaansa tekevän, aidosti välittävän koulutetun ammattilaisen hoitamaan elämänne tärkeimpiä kauppoja.

Yhteistyötä ja yhteydenottoasi odotellessa,

Anton Swanljung

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi ja Englanti

Erityisosaaminen

Arvoasunnot

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"5/5 kokemus ja voin lämpimästi suositella Anton Swanljungia!"

Markus Schaumann

"Olin erittäin tyytyväinen Antonin kanssa! Hän oli ammattilainen ja välitti todella, että ostotarjouksia tulisi niin nopeasti kun mahdollista. Hän oli myös aina tavoitettavissa ja huolehti hyvällä tavalla, että kaikki sujui hyvin. Paljon kiitoksia hänelle ja tulen suosittelemaan hänet myös muille!"

Markus Ahlfors

"Koko prosessi eteni sujuvasti, ja sain aina nopeasti tarvitsemani tiedot ja selvitykset. Loistavaa palvelua siis :)"

Marjaana Vikki

"Välittäjälle täysi 10 toiminnasta, kaikki toimi niin kuin pitää."

Kaje Rissanen

"Perheellämme on lähes pelkästään negatiivisia kokemuksia eri liikkeiden välittäjistä sekä ostajan että myyjän rooleissa koettuna. Siksi suhtauduin skeptisesti välittäjän kiinnittämiseen asuntomme myyntiin, mutta Anton toimi ensi kontaktista lähtien niin määrätietoisesti ja luotettavasti, ettei muuta voinut kuin kiinnittää hänet tehtävään. Ja mieshän hoito homman kotiin loistavasti. Nyt perheellämme on yksi kokemus erinomaisesta välitysprosessista ja sanansa pitävästä välittäjästä. Kiitokset siitä!"

Myyjä Espoosta

"Anton oli todella luotettava ja helposti lähestyttävä persoona. Hän piti minuun yhteyttä koko toimeksiannon ajan niin, että tiesin kokoajan missä mennään. Minun oli myös helppo esittää omat näkemykset (jotka esitin välillä aika määrätietoisesti) sekä mieltä askarruttavat asiat Antonille ja hän vastasi niihin aina nopeasti, ammattitaidolla ja niin että myös minä maallikkona ymmärsin kaiken. Olen todella tyytyväinen kaikkeen ja Antonia voin suositella lämpimästi kaikille! Super iso kiitos kaikesta!"

Tiina Hakala

"Hyvä ja luotettava mies, ensivaikutelma vakuuttava. Ystävällinen ja tarkka, selitti asioita hyvin ja perusteellisesti. Raportoi tarkkaan kaikki käänteet. Ammattitaitoinen ja osasi ennakoida prosessia hyvin. Pätevä mies."

Eeva Koskelo

"kaikki meni täydellisesti."

Niko Lindström

"Välittäjä vastasi ja reagoi nopeasti esille tulleisiin kysymyksiin. Hän selvensi sekä perustelikin vielä (perukirjan sisältöön liittyvää) tarkistettuaan asian. Ammattiosaaminen välittyi työssään. Erittäin myönteinen kuva jäi hänestä. Asuntokaupat onnistuivat nopeasti ja sujuvasti."

Myyjä Espoosta

"5/5, suosittelen kaikille!"

Myyjä Helsingistä

"Anton hoiti koko prosessin todella mallikkaasti ja piti meitä koko ajan hyvin tiedotettuina eri vaiheista, siitä mitä kommenteja asuntoa katsoneet olivat sanoneet, miten kannattaa missäkin vaiheessa edetä jne. Asuntoesite teksteineen ja kuvauksineen oli todella hyvin toteutettu ja asuntomme myytiinkin todella nopeasti. Sekä me, että asuntomme ostaneet olimme todella tyytyväisiä Antonin tapaan hoitaa asiat."

Myyjä Helsingistä

"Välittäjästä annettu muiden asiakkaiden palaute piti vähintään kutinsa, ja vielä enemmänkin: Anton hoiti kaupat hyvällä strategialla maaliin odotukset ylittävin tuloksin. Erityismaininnan arvoinen seikka oli asunnonvälittäjän rautainen ammattitaito luotsata hankalahko osaomistaja yli kaupantekoon liittyvistä teknisistä väärinymmärryksistä. Päällimmäiseksi jäi vaikutelma erinomaisesti sujuneista kaupoista sekä varmuudesta siitä, että teimme oikean valinnan asunnonvälittäjän suhteen."

Myyjä kantakaupungista