Seuraa

Joonas Ahvenainen

Toimitusjohtaja, Kiinteistönvälittäjä, LKV
Puh. +358408234487

Terve! Olen Joonas, pitkään asuntojen parissa viihtynyt reilu kolmekymppinen yrittäjä, sporttailija ja koiranomistaja.

Haluan yrittäjänä, että pysymme kiinteistönvälitys Prolink Oy:ssä jatkuvasti ajan hermolla tinkimättä työmme laadusta. Tärkeintä mielestäni tällä alalla on oikeaoppinen kohteen markkinoiminen, laadukas myyntityö, ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen. Meidän loistava tehotiimi toimii juuri tällä tavalla, ja on valmiina palvelemaan asiakkaita vuosi toisensa jälkeen. Prolink Oy on perustettu jo vuonna 1993, eli on yksi Lahden alueen vanhimmista välitysalan yrityksistä, mutta myös kehittyvä ja kasvava toimija.

Olen itse työskennellyt kiinteistönvälitysalalla yhdeksän vuotta ja kokemusta onkin kertynyt lähes kaikenlaisista myytävistä kohteista kauppojen muodossa. Yrityksemme Prolink Oy:n toimitusjohtajaksi olen siirtynyt vuonna 2023. Ammattitaidostani välittäjänä taustoittavat alan vaatima Laillistettu kiinteistönvälittäjä -tutkinto (LKV, LVV), sekä kiinteistönedustajan - tutkinto (KED). Olen myös SKVL:n (Suomen kiinteistönvälittäjäliiton) Päijät-Hämeen aluejaoston hallituksen jäsen.

Mikäli myös harkitset kotisi myyntiä, uuden asunnon ostamista tai asunnon vuokrausta, ota rohkeasti yhteyttä. Meiltä löytyy varmasti juuri sinulle tehty palvelupaketti.

Lahtelainen, ammattitaitoinen, tämän päivän kiinteistönvälitystoimisto. Tervetuloa asiakkaaksemme!

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Englanti

Erityisosaaminen

Kiinteistöt, asunto-osakkeet, perikunnat