Seuraa

Michelle Travis

Myyntipäällikkö, LKV-pätevyys
Puh. +358504200373

Olen asiakaspalvelija henkeen ja vereen. Innostun ihmisistä ja asoiden ratkomisesta, parhaan lopputuloksen saavuttamisesta ja siitä, että saan tarjota asiakkailleni laadultaan palvelua joka muuttaa heidän käsitystään siitä mitä asunnonvälittäjän työ voi parhaimmillaan olla. Ymmärrän, että onnistuminen ei ole sattuman kauppaa ja olen aina valmis tekemään juuri sen verran enemmän töitä mitä paras mahdollinen lopputulos edellyttää. Yhteistyö ja avoin rehellinen viestintä ovat minun toimintatapojeni peruspilareita.

Monipuolinen ja pitkä eri toimialojen asiakaspalvelu- ja myyntityö taustani takaa sen, että osaan kohdata jokaisen asiakkaan tärkeänä ja arvokkaana ja tarkastella asioita riittävän monesta näkökulmasta. Työurallani olen huomannut, että vahvuuteni piileekin juuri eri ihmisten ymmärtämisessä, energisessä ja aikaansaavassa luonteessani sekä kommunikoinnissa, jolloin välittäjän työ on kuin minulle luotu.

Kun etsit asiakkailleen omistautunutta ja motivoitunutta asuntokaupan ammattialista, soitto tai viesti minulle riittää - kuuntelen ja autan sinua löytämään parhaat ratkaisut.

Seuraa

Ota yhteyttä välittäjään

Kielitaito

Suomi, Ruotsi, Englanti

Erityisosaaminen

Asuntokauppa ja tonttikauppa Sipoossa ja sen naapurikunnissa.
Yli 10 vuoden monipuolinen kokemus kiinteistönvälityksestä erinomaisin tuloksin.

Asiakkaiden ajatuksia välittäjästä

"Kiitos Michelle. Olet kyllä rautainen ammattialinen."

Omakotitalon myyjä, Sipoo

"Kaikki sujui loistavasti ja pysyttiin aikataulussa. Kiitos sinulle todella paljon pitkästä rupeamasta, niin kuin olen aikaisemminkin sanonut olet todellinen myyjäguru varustettuna jäätävällä ammattitaidolla <3"

Myyjä, Nikkilä

"Kiitos Michelle oikein ihanasta asioinnista ja opastuksesta netin käytössä ja ihanaa Joulun odostusta."

Asunnon myyjä, Söderkulla